Nyári ékszertrendek | Blog | Gyémántgyűrű.hu

Nyári ékszertrendek

Mint ahogyan a ruháknál is izgatottan várjuk a nyári kollekciók megjelenését, úgy az ékszereknél is érdemes áttekinteni, melyek lesznek a legdivatosabb formák, színek, anyagok idén nyáron. Persze egyik sem kötelező darab. Mindenkinek szíve joga követni, vagy inkább elkerülni a néha igencsak extrém megjelenést eredményező darabokat.


Nyári ékszerek

"Y" lánc

Az "Y" alakú nyakláncok odavonzzák a tekinteteket a nyakunkra. Természetesen csak akkor, ha ehhez megfelelő kivágású ruhát választunk. Egy "V" kivágásnál például nagyon szépen ki tudják emelni a dekoltázst. Azonban figyelnünk kell rá, hogy a láncon függő medál ne legyen túl nagy, hiszen csodáló tekinteteket szeretnénk magunkra vonni, nem megdöbbenteket.

Amikor a méret a lényeg

Idén nyáron divatosak lesznek a hatalmas láncszemekből álló darabok. Azonban, ha testalkatunk inkább vékony, és nem vagyunk túl magasak, érdemes kerülni az ilyen ékszereket, hiszen elvonják a figyelmet viselőjükről és szinte összenyomják őt.

Hosszú, vagy kerek

Ismét előtérbe kerülnek a karikafülbevalók, akár extra nagy méretben is, de teret kapnak a hosszú, lógós társaik is. Ezek a fülbevalók akár vállig is érhetnek. Lehetnek egyszerűek, vagy kristályokkal díszítettek, biztosan feldobják az arcunkat.

Azonban a hosszúkás arcformájú hölgyek inkább kerüljék a viselésüket, mert sajnos ezek a fazonok még jobban nyújtják az arcot. Ők maradjanak inkább a kisebb vagy nagyobb karikafülbevalóknál.

Gyöngyök, színek, charmok

A gyöngyök korántsem az idős hölgyek ékszerei. Sőt! Nincs olyan hölgy, akinek ne állna jól egy csodás gyöngyből készült nyaklánc, vagy fülbevaló. Sőt, karkötőként is nagyon elegáns megjelenést biztosítanak. Idén a nőiesség és a harmónia áll a középpontban a gyöngyékszerek terén. Minél természetesebb az anyaguk és a kinézetük, annál szebb és elegánsabb lesz a viselőjük megjelenése.

Színek terén az izgalmas, feltűnő kombinációk nyarát éljük. De itt ne csak bizsukra gondoljunk! A nemesfémből készült ékszerek közül is választhatunk színes ékkövekkel, kristályokkal díszítetteket ahhoz, hogy igazán trendi legyen a megjelenésünk.

A charmok azon túl, hogy egyedi megjelenést biztosítanak, még spirituális jelentéssel is bírhatnak. Idén leginkább a geometriai alakzatok és a csillagok hódítanak, de bármit viselhetünk, ami közel áll a szívünkhöz és jellemző ránk. Sokszor családi, baráti kötelékeket is kifejeznek ezek a kis függők, így ha rájuk nézünk, nem csupán a szemünknek, de a szívünknek is kedvesek lehetnek.

Páratlan szépség

Meglepő, de idén a fél pár fülbevaló viselése is óriási divat lesz. Szóval, Hölgyeim, ha elhagytátok a fél párat kedvenc fülbevalótokat, akkor sem kell szomorkodnotok, mert a veszteség csak még divatosabbá tehet Titeket!

Arany és ezüst lesz a nyerő

Ez a nyár a nemesfémek nyara lesz. Mind anyagában, mind színében az arany és az ezüst lesz a legdivatosabb viselet. Nincs is szebb és értékesebb, mint egy csodálatos arany nyakék, karkötő, fülbevaló, vagy gyűrű.

Amikor a cipőnk is ékszert visel

Tavaly Daniel Lee álmodta meg az első cipőékszert, mely azóta sem ment ki a divatból. A cipőket metálfényű láncokkal, kristályokkal díszítik, de ha tetszik ez a trend, nem muszáj új cipőt venned. Feldobhatod kedvenc cipődet egy szép kristállyal, kővel, vagy a bokádat egy csinos bokalánccal.

Áttekintve az idei nyár ékszertrendjeit felfedezhetjük, hogy jóformán semmi sem lesz tilos. Azonban érdemes a saját ízlésünkhöz, stílusunkhoz, megjelenésünkhöz igazítani az ékszereinket, hogy valóban kiemeljék szépségünket és megkoronázzák megjelenésünket.Hívjon!