Itt van az ősz, és vele a csodás őszi eljegyzések

Bár az esküvői szezon leggyakrabban tavasztól a nyár végéig tart, egy őszi vagy téli eljegyzés és esküvő is csodálatos. Az ősz aranyló színei igazán szép keretet adnak mindkét alkalomnak.
eljegyzés

Az őszi eljegyzés

Egy eljegyzés mindig különleges és csodálatos alkalom, évszaktól és napszaktól függetlenül. Ám egészen más tervezést igényel egy őszi eljegyzés, mint egy nyári. Ilyenkor már nem biztos, hogy kültéri eseményben kell gondolkodnunk, hiszen a nappalok rövidebbek, hűvösebbek és jóval csapadékosabbak, mint nyáron. Így, ha kültéri eljegyzést tervezünk, ezek figyelembevételél kell minden apró kis részletét megtervezni, vagy beltéri eseményben kell gondolkodni.

Az eljegyzés lehet kétszemélyes, amelyik igazán bensőséges és megható tud lenni. Ez azért is praktikus, mert ha nem kell hozzá senkit beavatnunk, akkor egészen biztos, hogy a titok valóban titok marad, és tényleg sikerül meglepni a jövendőbeli feleséget.

Azonban sokan szinte esküvői nagyságrendben gondolkodnak már akkor is, amikor eljegyzést szerveznek. Bevonják a családtagokat, a közeli barátokat, és dupla meglepetést okoznak, hiszen maga az eljegyzés, és a vendégekkel teli esemény is örök emlékké válhat.

Teljesen mindegy, hogy melyiket válasszuk, a lényeg, hogy igazán emlékezetes maradjon, és hogy természetesen a lánykérés sikerrel járjon.

Milyen a tökéletes eljegyzési gyűrű?

A szerelmespáron kívül az eljegyzési gyűrűnek is óriási szerepe van. A választható lehetőségek száma határtalan. Szinte nincs is olyan forma, szín és anyag, ami ne jelenne meg az eljegyzési gyűrűk körében.

Hogy milyen az ideális gyűrű, azt mindig az dönti el, hogy milyen az, akinek az ujjára kerül. Minden esetben a jövendőbeli feleség ízléséhez és személyiségéhez kell illenie, hiszen ő fogja viselni, remélhetőleg egy életen át. A tökéletes gyűrű kiválasztását tehát mindenre kiterjedő kutatómunkának érdemes megelőznie. Meg kell lesni, hogy milyen ékszereket szeret a választottunk. Aranyat, fehéraranyat, esetleg ezüstöt visel szívesen, mert ehhez kell igazítani az eljegyzési gyűrű anyagát is.

A méret szempontjából érdemes elcsenni a menyasszony egyik gyakran viselt gyűrűjét, mert annak egészen biztosan megfelelő a mérete. Ha a klasszikus gyűrűkben gondolkodunk, az esetleges szűkítés, vagy bővítés megoldható úgy, hogy az ne hagyjon nyomot a gyűrű megjelenésén.

A formára vonatkozóan általában az egyköves gyűrűt nevezzük klasszikus eljegyzési gyűrűnek. A kő pedig általában gyémánt. Természetesen nincs kőbe vésve, hogy ennek egy kőnek kell lennie, lehet akár több is, és a gyémánthoz sem muszáj ragaszkodni. A kő formázhat szívet, kört, vagy akár egy virághoz is hasonlíthat. Ha a menyasszonynak van egy olyan kedvenc színe, amely akár a kő színében is visszaköszönhet, annak sincs akadálya az eljegyzési gyűrű választásakor. Így akár egy csodálatos rózsaszínű gyűrűt is kaphat a jövendőbeli ara.

Figyeljük meg, hogy inkább finomabb, kisebb ékszereket visel, vagy szereti az igazán nagy, feltűnő darabokat és ez is befolyásolja választásunkat. Ha valaki a nagyon markáns, nagyon nagy méretű ékszereket részesíti előnyben, nem biztos, hogy jól fog állni neki egy klasszikus, egy gyűrűs gyémánt eljegyzési gyűrű. Valószínűleg szeretni fogja, hiszen a Szerelmétől kapta, aki ezzel a gyűrűvel adta tudtára, hogy vele szeretné leélni az életét. Azonban, ha van rá lehetőség, hogy ilyen esetben maga az eljegyzési gyűrű is hasonlóan nagy és feltűnő legyen, mint amilyen a menyasszony addig viselt ékszereinek nagy része, akkor válasszunk neki egy ilyen eljegyzési gyűrűt.

Akár kicsi, akár nagy, akár köves, akár kő nélküli, akár sárgaaranyból van, akár fehéraranyból, a legfontosabb, hogy az eljegyzési gyűrű örökre ott ragyogjon a kiválasztott ujján, és örök boldogságot hozzon az ifjú, és később már nem is annyira ifjú párnak.Hívjon!