Csillogj, mint a gyémánt! | Blog | Gyemnatgyuru.hu

Csillogj, mint a gyémánt!

Végre itt a nyár, és idén különösen nagy igényünk van arra, hogy kimozdulhassunk. Így hát eljött a nyári kerti partyk, családi bulik, esküvők ideje. És remélhetőleg végre az lehet a legnagyobb problémánk, hogy melyikre milyen ruhában menjünk, és milyen ékszerekkel, kiegészítőkkel dobjuk fel a megjelenésünket.


Csillogj, mint a gyémánt

Buli otthon

Ha vendéglátóként vagyunk jelen egy összejövetelen, érdemes úgy alakítani a ruházatunkat és az ékszereinket, hogy azok ne zavarjanak meg minket háziasszonyi teendőink elvégzésében. Persze, ha ügyesek vagyunk, akkor nem a mi feladataink közé tartozik a főzés, de ha mégis, ügyeljünk rá, hogy fülbevalónk csak a saját kiegészítőnk maradjon, és ne a bográcsgulyásé. Ha ugyanis nincs jól rögzítve, az előkészületek és a főzés alatt könnyen elveszíthetjük.

Az is fontos, hogy láncunk, karkötőnk se akadályozzon minket a szabad mozgásban. A legjobb megoldás, ha külön szettet állítunk össze a buli elejére, amikor még elég sok a tennivalónk, és az étkezést követően átöltözünk. Így megvillanthatjuk a kissé hétköznapibb, és az alkalmibb viseleteinket, ékszereinket is.

Nem érdemes túl sok mindent magunkra aggatnunk. Egy csodás fülbevaló, egy elegáns nyakék, vagy egy csodásan csillogó karkötő egyből ránk fogja irányítani a figyelmet.

Kerti party

Ha vendégként vagyunk hivatalosak egy elegáns kerti partyra, fontos, hogy megjelenésünk az alkalomhoz illeszkedjen. Sok esetben a meghívón szerepel a party jellege és a dress code is. Ehhez mindenképpen igazodni kell!

Vannak tematikus partyk, amelyek különböző témához igazodnak. Ez komoly kihívást jelent, mind a ruha, mind az ékszerek kiválasztásának tekintetében. Ha például fekete-fehér partyra vagyunk hivatalosak, nem muszáj, hogy ékszereink is az adott színben készüljenek. Egy csodálatos gyémánt ékszer tökéletes kiegészítője lesz ruházatunknak.

Ha a party nappal kerül megrendezésre, ügyeljünk rá, hogy ne a legnagyobb, legfeltűnőbb ékszereinket vegyük fel. Ezeket tartogassuk az esti megjelenésekre. De ilyenkor is viselhetünk egy olyan darabot, amelyik valami miatt különleges. A legfontosabb, hogy összhangban legyen öltözékünkkel és a rendezvény jellegével.

Nyári esküvő

Végre újra itt az esküvők ideje! Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy menyasszonyként vehetünk részt a szertartáson, akkor fontos, hogy ékszereink ne elnyomják, hanem kiegészítsék ruhánkat és szépségünket. Nem szabad túlzásba esni! Az eljegyzési gyűrűn kívül ne viseljünk más gyűrűt, hiszen így méltó módon irányul a figyelem a karikagyűrűnkre.

A ruhánkhoz illő nyaklánc, vagy nyakék kiválasztásánál vegyük figyelembe a ruha kivágását. Egy magasan záródó, vagy egy pánt nélküli darabhoz inkább nyakra simuló nyakéket, míg egy mélyen dekoltált ruhához inkább hosszabb nyakláncot válasszunk. Azonban, ha a ruhánk nem teljesen egyszerű, ne legyen túlságosan feltűnő a viselt lánc és egyéb ékszer.

Hajunkat díszíthetjük apró kristályokkal, gyöngyökkel. Viselhetünk tiarát is, de itt is ügyeljünk a kevesebb több elvre. Nem a legnagyobb és legcsillogóbb ékszer emeli ki legjobban viselője szépségét és jóízlését.

Fülbevalónk illeszkedjen a hajviseletünkhöz. Mivel egész nap talpon leszünk, és valószínűleg táncolni is fogunk, olyan ékszert válasszunk, hogy ne kelljen folyton igazgatni, odafigyelni rá, hogy nehogy beleakadjon a hajunkba, ruhánkba, és vigyázni rá, hogy nehogy elhagyjuk. Mi szinte észre se vegyük, hogy viseljük, csupán aki ránk néz, lássa meg ékszereinket.

Ha vendégként veszünk részt az esküvőn, szintén fontos, hogy kényelmes ruhában és ékszerben legyünk, ami nem vonja el a figyelmünket arról, hogy felszabadultan ünnepeljünk. Óvakodjunk attól, hogy óriási ékszereink elvonják a figyelmet az est igazi középpontjáról, a menyasszonyról és saját magunkról. Ne feledjük, mi magunk vagyunk a festmény, az összes kiegészítő csupán a keretet adja meg számunkra.Hívjon!