Trendi őszi és téli modellek | Blog | Gyemantgyuru.hu

Trendi őszi és téli modellek

Ez az év finoman szólva is furcsa. De legalább az évszakok ugyanabban a sorrendben váltják egymást, mint máskor. Sajnos vége a nyárnak, eljött az ősz és tél ideje. De velük együtt eljönnek a meghitt ünnepek, az ajándékozás és persze az őszi és a téli ékszertrendek ideje is. Azt csipogják a madarak, hogy idén az őszi és a téli ékszerdivat nem éppen a visszafogottságáról lesz híres. Minden szóba jöhet, ami óriási és feltűnő. De persze nem árt megőrizni egyéniségünket.


Trendi Ă©kszerek

Minél nagyobb, annál jobb

Ez az időszak az oversize modelleké. Hatalmas fülbevalók, óriási láncszemekből álló karkötők és nyakláncok jellemzik az idei őszi és téli trendet. De azért itt is igaz, hogy legyél mindig óvatos a divattal. Csak azt viseld, ami tetszik és ami közel áll az egyéniségedhez. Ha pedig ki szeretnéd próbálni, egyszerre csak egy ilyen darabban gondolkodj. Ezek a méretek nagyon magukra vonzzák a tekintetet, így hamar ízléstelenbe csaphat át a divatosnak tervezett megjelenés. Színben leginkább az arany fog dominálni.

Ha törékeny termeted van, ezt az irányzatot inkább hanyagold, mert az óriási darabok csak még jobban el fognak nyomni Téged. Ha mindenképpen olthatatlan vágyat érzel irántuk, akkor egy fülbevalóval próbálkozz inkább, az nem nyom össze annyira, mint egy hatalmas szemekből álló lánc egy óriási medállal.

Gyöngyöm

Azt, hogy a gyöngyök a nagyik ékszerei, már réges.rég elfelejthetjük. És még csak nem is csupán a régimódi háziasszonyoké, akik térd alá érő szoknyában várják haza férjeiket, a háromsoros gyöngynyaklánccal és a frissen illatozó pitével. Persze ezzel sincs baj, de a mostani divat nem ezt preferálja. A gyöngyök idén szabálytalanok és nem csupán önmagukban állnak, hanem mindenféle anyagú és formájú társakat kapnak maguk mellé.

Viszont, a hagyományos gyöngyök sem mennek ki a divatból. Csodás kísérői lehetnek egy ünnepi eseménynek, de akár egy csajos találkozónak is, valamelyik étteremben.

Ha esküvőre készülünk, akkor sem kell elvetni a gyöngyöket. Egy gyönyörű fehér gyöngyökből készült karkötő csodásan mutat egy ujjatlan menyasszonyi ruhával. Ha pedig a ruha "V" kivágású, akkor gondolkodhatunk egy hosszú gyöngyökből kirakott nyakláncban, vagy egy szép arany láncban, egy csodás, gyönggyel díszített medállal. Mi például imádjuk ezt a medált, amelyben még a hagyomány szerinti kék is megtalálható.

Ha vállnélküli menyasszonyi ruhát viselünk, akkor egy nyakra simuló gyöngysor varázslatos megjelenést fog biztosítani számunkra.

Ragyogj!

Télen mindig előtérbe kerül a ragyogás. A nappalok rövidebbek, a sötét időszakokat pedig megpróbáljuk meghittebbé varázsolni, gyertyákkal, mécsesekkel. Így hát az ékszereink is lehetnek ragyogóak, fénylőek.

Az egyszínű kristályok felidézik a jég ragyogását. Leginkább ezüsttel kombinálják őket, de az aranyékszerekben is megtalálhatóak, emelve viselőjük fényét.

Akár fülbevalóban, akár karkötőben, láncban, vagy gyűrűben gondolkodunk, igazán trendi megjelenésünk lesz. Viszont ne felejtsük el, a kevesebb néha több. Ha az ékszereink csillognak, ne viseljünk strasszokkal kirakott táskát, vagy cipőt.

Menyasszonyként nagyon szépen mutat egy kristályokkal kirakott tiara, de akár a hajunkba helyezett, apró kristályokkal díszített csattok is varázslatosak lehetnek.

Egy szép, kristályokkal kirakott fülbevaló, egy a ruhához illó csillogó nyakék, és egy vékony, csillogó karkötő biztosan ki fogja emelni a menyasszony szépségét. Mi odavagyunk ezért a Forevermark szépségért! Azonban kerüljük a látványos gyűrűk viselését. Ezen a napon csakis az eljegyzési gyűrűé és a jegygyűrűé lehet a főszerep. A legjobb, ha más gyűrűt nem is viselünk.HĂ­vjon!