Szilveszteri durranás | Blog

Szilveszteri durranás

A Karácsony a családé, a csendes együttléteké, a visszafogott, ámde gyönyörű ékszereké. De a Szilveszter a buliról, a csillogásról, a hatalmas durranásokról szól! Amikor azokat a darabokat is felveheted, amiket eddig még soha nem mertél.


Szilveszteri Ă©kszer

Party királynő

Töltsd akár otthon, akár nagyobb társaságban a Szilvesztert, élvezd ki minden vidám pillanatát! És ne fogd vissza magad, legalábbis az ékszerek és kiegészítők tekintetében!

Ilyenkor bármi belefér! Egy bolondos álarc, egy fura paróka, bármi, ami eltér mindentől, ami a hétköznapokat jellemzi.

Ha otthon vagy a Szerelmeddel, a Családoddal, akkor is adjátok meg a módját! Öltözz fel szépen, vedd fel a számodra legkedvesebb vagy éppen legvadítóbb ékszereidet és érd el, hogy a Párod a TV helyett Téged bámuljon egész este!

Ha társasági életet éltek, az esemény hangulatához és a ruhádhoz válassz ékszert. Hiába szeretnél egy óriási, bolond darabot felvenni, ha egy komolyabb estélyre vagytok hivatalosak. Ilyenkor is csak jó értelemben szabad kilógni a sorból, így tudd meg, mi az, ami megengedett. Ha tudsz, keress rá az előző évi hasonló rendezvények fotóira és onnan lesd el az ötleteket.

Legyen érdemes Rád nézni

Ha buliba mész, válassz igazán feltűnő ékszert! De ne ess túlzásba! Ne vedd át a karácsonyfa szerepét! Ha túl sok mindent aggatsz magadra, azzal nem a kifinomultságod fogod hangsúlyozni, hanem hogy annyira edzett vagy, hogy több kilónyi ékszert is el tudsz cipelni magadon. A cél pedig nem ez.

Egy különleges darabot elég viselni ilyenkor. Vagy ne viselj mást, (mármint ékszert, természetesen) vagy a fő ékszered mellé azt kiegészítő, kisebb, visszafogottabb ékszereket válassz. Mert a sok nagy darab üti egymást és inkább negatív hatást fogsz kiváltani, mint pozitívat.

Fontosak a részletek

Ha a ruhád "V" kivágású, viselhetsz hosszan lelógó láncot, de ha a ruhád kivágása kör alakú, akkor inkább rövidebb, akár a nyakadat körülölelő darabokat válassz.

Ne keverd a nemesfémeket, ha arany ékszert viselsz, legyen mind arany, ha ezüstöt, mind ezüst.

Ilyenkor nem néznek akkor sem őrültnek, ha olyan hajdíszt, füldíszt, karéket viselsz, amit egyébként máskor nem, hiszen ez az Ünnep az önfeledtségről és a humorról is szól. Így tehát belefér, hogy akár egy komoly ruhát is feldobj egy mókás hajékkel, szemüveggel.

Azonban ne felejtsd el, hogy elsősorban jól szeretnéd érezni magad és nem kirakati bábu vagy! Ha olyan kiegészítőket viselsz, amelyek akadályoznak az evésben, ivásban, mozgásban, akkor egy idő után el fogsz fáradni és nem fogod jólérezni magad.

A jó ékszer olyan, mint egy jó cipő: egész éjjel viselheted, szinte a részeddé válik és észre sem veszed, hogy rajtad van. De mások észre fogják venni, ne aggódj! Az sem baj, ha nem tudják, miért néznek folyton. Egyszerűen csak jó lesz Rád nézni. Az összhatás a fontos. Hogy jó legyen a kisugárzásod. Azt pedig csak úgy érheted el, ha önmagadat adod.

Érezd jól Magad, Szilveszterkor is! És ha átgondolod az idei éved és új fogadalmakkal szeretnéd kezdeni az újat, kívánjuk, hogy minden jót meg tudj valósítani a listádból és minden rossz múljon el, amikor az óra átlépi az éjfélt! Nagyon jó szilveszteri ünneplést és csodálatos, az idei évnél sokkal jobb új Évet kívánunk!HĂ­vjon!