A Sultana kollekció mindenkit elrepít a mesés kelet világába

A Sultana kollekció csodálatos formái és színei igazi keleti mesevilágba repítenek bennünket, miközben biztosítanak minket a magával ragadó eleganciájukról


Sultana gyémánt kollekció

Kik a szultánák

A szultána egy arab eredetű, uralkodói méltóságnév. Az uralkodócsaládok női tagjainak megnevezésére használták. Az iszlám világában kivételes helyzete volt az uralkodók feleségének, így ez a rang kiváltságot is jelentett.

Az Oszmán Birodalomban voltak a legnagyobb szultánák, így Válide szultána is, aki a palota életét irányította, és a szultán utáni második legfontosabb személy volt. De ezt a rangot nem csak a feleségek kapták meg, hanem azok az asszonyok is, akik gyermeket szültek az uralkodói családba.

A szultána rang együtt kellett hogy járjon a méltóságteljes, királynői viselkedéssel, amelyhez természetesen a megfelelő megjelenés is hozzátartozott. Nem véletlen tehát, hogy Annamaria Cammilli kollekciója is a Sultana nevet viseli.

A Sultana kollekció

Annamaria Cammilli Sultana kollekciójának darabjai egyesítik az igazán különleges forma- és színhatásokat. A finoman simított íveket a csodás színek teszik tökéletessé. A Sultana kollekció minden egyes darabja igazán lenyűgöző, mely valódi királynői, szultánákhoz méltó megjelenést garantál viselője számára.

A kollekció darabjai között megtalálható ez a különleges medál, mely gyönyörű, 18 karátos, többszínű aranyból készült, briliáns csiszolású gyémánt kövekkel. A medál kissé absztrakt görbületekkel került kialakításra, mely görbületek lágy széleit gyémántok szegélyezik. A különlegességét az adja, hogy mindezt teljesen matt kivitelben alkották meg. Egy kortárs ékszer, amelynek viselője nem tud elrejtőzni, hiszen egészen biztosan a középpontba fog kerülni, amikor ezt a gyönyörű medált viseli. Ez az ékszer maga a megkérdőjelezhetetlen eredetiség és a kifinomult elegancia.

A kollekció egy másik lélegzetelállítóan gyönyörű darabja ez a csodálatos fülbevaló. Különleges, 18 karátos, sárga aranyból készült ékszer, melyet igazán ragyogóvá tesznek a briliáns csiszolású gyémánt kövek. Igazán egyedülálló ékszer, amelyet a különleges, matt felület jellemez. Azon nők számára készült, akik az alapvető eleganciát választják. A fülbevaló természetesen más színben és többféle kivitelben is rendelhető.

A kollekcióból nem maradhattak ki a gyönyörű gyűrűk sem, hiszen egy igazi, királynői megjelenés nem lehet tökéletes egy szemkápráztató gyűrű nélkül. Ez a csodálatos gyűrű pedig igazán magára vonzza a tekinteteket. Szintén különleges, 18 karátos sárga aranyból készült a gyűrű, amely briliáns csiszolású gyémánt kövekkel díszített. Egyedülálló ékszer, melyet igazán a matt felület tesz egyedivé.

A kollekció darabjait bátran váltogathatjuk, hiszen a matt felület és a formák hasonlósága miatt könnyedén párosíthatjuk az ékszereket egymással, egészen biztosan garantálni fogják az elegáns és kivételesen egyedi megjelenést. Akár együtt viselve, akár külön-külön, egészen biztosan nem fogunk tudni megbújni a tömegben ezekkel a csodás darabokkal. Varázslatosak, ahogyan a keleti mesevilág is rabul ejt bennünket, mégis nagyon modernek, így a legújabb divat szerinti öltözékekhez is tökéletesen illenek. Legyen szó akár egy hétköznapi, üzleti megjelenésről, egy délutáni találkozóról, vagy akár egy elegáns estélyről, a Sultana kollekció darabjaival sehol sem fogunk szégyent vallani, hiszen a nap bármely szakában egyedi, igényes és elegáns lesz tőlük a megjelenésünk. Nőiesek, mégis komolyak, vibrálóak, annak ellenére, hogy felületük matt. Nem lehet keretek közé szorítani őket, mint ahogyan egy modern szultánát sem.Hívjon!