Így válaszd ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt | Blog

Így válaszd ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt

A tökéletes társ megtalálása mellett még egy nagy nehézség akad, rátalálni a világ legszebb eljegyzési gyűrűjére, ami ráadásul a jövendőbeli feleséged szívét is megdobogtatja. Nem könnyű, hiszen ezt a gyűrűt szerencsés esetben örökké viselni fogja Kedvesed. De semmi ok az aggodalomra, beavatunk Téged az eljegyzési gyűrű vásárlás titkaiba!


Eljegyzési gyűrű

Költségvetés

Hidd el, nem az fogja eldönteni, hogy igent mond-e, hogy mennyire drága gyűrűt választottál. Illetve, ha igen, akkor még most menekülj!

Természetesen minden árkategóriában találsz gyönyörű darabokat, de fontos, hogy szabj meg előre egy költséghatárt. Így akár kész gyűrűt vásárolsz, akár készíttetsz egyet, pontosan tudni fogod, meddig mehetsz el.

Köves vagy nem köves?

Az eljegyzési gyűrűk általában mindig kővel díszítettek. Így ez a kérdés már nem is kérdés. De milyen kő legyen benne? Mint azt már Marilyn Monroe-tól is megtudhattad, a gyémánt a lányok a legjobb barátja. Ha pedig eljegyzési gyűrűről van szó, akkor ez a barátság örök. Így leginkább is gyémántban gondolkodj. A másik leggyakrabban választott kő ilyenkor a zafír.

Általában egy szép kővel szokták díszíteni a gyűrűket, de természetesen itt is befolyásolhat a menyasszonyod ízlése. Mert hiába a szokások és hagyományok, nincs rosszabb, egy csalódott nőnél. Csak két csalódott nő. Ha ez a másik pedig a jövendőbeli anyósod, akkor bizony nehéz életed lesz! Szóval, a lényeg, hogy próbáld meg kinyomozni, mi tetszene Neki.

Légy Sherlock Holmes!

Nem kell rászoknod a pipázásra, csupán nagyon finom módszerekkel ki kell derítened, milyen gyűrű tetszik a Párodnak Mindezt nem árt, ha titokban teszed, hiszen nincs is jobb egy titkos leánykérésnél.

Megkérdezheted azokat, akik igazán közel állnak Hozzá, hogy szerintük mi lenne a jó választás, de félő, hogy a fülébe jut a dolog, így jobb, ha magadra hagyatkozol. Nézd meg, milyen ékszereket visel. Arany, vagy fehérarany a kedvence, visel-e köves gyűrűket? Ha igen, egy nagy kő, vagy sok kis kő díszíti azokat? Hagyományos, vagy inkább egyedi ékszereket hord?

Ezek mind el fognak igazítani abban, hogy milyen irányba keresgélj. Mivel ez a gyűrű mindig az ujján lesz, a karikagyűrűvel együtt, fontos, hogy minden alkalomkor tudja viselni. Így nem szerencsés túlságosan egyedit választani.

Amikor a méret a lényeg

Kellemetlen meglepetés érhet, ha nem találod el, mekkora gyűrűt visel Kedvesed. Ezért a vásárlás napján próbálj meg elcsenni tőle egy gyűrűt, hogy biztosan az ujjára illő legyen a választásod. Persze akkor sincs gond, ha elsőre nem találod el, mert ki is lehet bővíteni, illetve beljebb is lehet vetetni belőle.

Egy jó feleség aranyat ér

De természetesen a hölgyek is segítségére lehetnek jövendőbeli férjüknek, különösen egy ilyen, őket is érintő helyzetben. Így, ha a leánykérés másik oldalán állsz, azaz reménykedsz, hogy hamarosan Szerelmed térdre borulva kéri meg a kezed, nyugodtan adhatsz némi támpontot.

Egy esküvői magazin megfelelő helyen nyitva hagyott oldala azonban lehet, hogy elrettentené Őt, így inkább finomabban add tudtára, mi is a Te stílusod. Ha éppen készülődtök valahova, akkor kikérheted a véleményét, milyen ékszert vegyél fel. Így elmondhatod, hogy ezt a gyűrűt például azért szereted, mert szép a színe, a formája, a kő, ami díszíti.

De ha eljön a pillanat, és a gyűrű esetleg nem teljesen olyan, amilyennek megálmodtad, akkor sem szabad, hogy elrontsa az örömöd. Hiszen a legfontosabb, hogy a szeretett Férfi Veled szeretné leélni az életét. A gyűrű pedig csak a hab a tortán.Hívjon!