Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Eljegyzési gyűrű választási kisokos

Az eljegyzési gyűrű, karikagyűrű vagy jegygyűrű egy olyan fontos ékszer, amelyet ideális esetben egész életünkben boldogan viselhetünk és ehhez a fontos ékszerhez tartozik egy márka is ami szintén az örökséget tükrözi ez pedig a forevermark. Az eljegyzési gyűrű kifejezi a szerelmet, az összetartozást, az örök hűséget jóban-rosszban. Érthető tehát, hogy szeretnénk tökéletesen választani ha eljegyzési gyűrűt, karikagyűrűt, jegygyűrűt vagy forevermark-ot választunk akkor is, ha az eljegyzési gyűrű árak a legtöbb fiatal pénztárcájának megterhelők lehetnek.


Hogyan válasszunk tehát eljegyzési gyűrűt, karikagyűrűt, jegygyűrűt úgy, hogy örök életre szóló, szeretettel viselt ékszer lehessen, mégis elbírja a pénztárcánk is a karikagyűrű árakat?

A kevesebb néha több.

A karikagyűrű, jegygyűrű választásnál első gondolatunk többnyire az, hogy valami egészen különlegeset, akár szokatlant vagy divatosat is szeretnénk, főleg, ha szeretjük követni a trendeket. Mégis érdemes lehet ezt még egyszer átgondolni, hiszen a karikagyűrű, jegygyűrű, eljegyzési gyűrű olyasmi, amit egész életünkön át, szinte minden alkalommal viselni fogunk. A jegygyűrű velünk lesz akkor is, ha állásinterjúra kell decensen és elegánsan felöltöznünk, amikor előadást tartunk egy komoly konferencián, amikor egy fontos üzletet szeretnénk nyélbe ütni egy tárgyaláson, de ott lesz a gyermekünk keresztelőjén, ballagásán, diplomaosztóján is. Így lehet, hogy célszerű egy visszafogottabb, klasszikusan elegáns darabot választani, amely a legtöbb alkalomhoz passzolni fog. Egyediségünket pedig hangsúlyozhatjuk öltözködésünkkel.

eljegyzési gyűrűBiztos, hogy bírni fogjuk?

Az eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, jegygyűrű vagy kiválasztásánál kevesen gondolnak arra, hogy bármilyen intolerancia vagy allergia is felmerülhet a használatuk során, ez pedig roppant kellemetlen lehet. Így, ha nem hordunk rendszeresen ékszereket, érdemes lehet egy próbadarabot, akár nyakláncot vagy fülbevalót vásárolnunk a kiválasztott anyagból és hordani azt egy pár hétig, hogy milyen érzés. Fémallergia-vizsgálatot több helyen is végeztethetünk akár magán úton is. Ez különösen akkor ajánlott, ha a hagyományos ékszerek irritálni szokták a bőrünket. Lehet, hogy nem vagyunk ugyanis minden fémre allergiások, ma pedig már számos alternatív lehetőség kínálkozik arra, hogy ne lépjen fel kellemetlenség, kipirosodás, égő, viszkető érzés az eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, jegygyűrű viselése után. Ezért is kizárólag jó minőségű, tökéletesen megbízható forrásból származó gyűrűt érdemes választanunk mint például a forevermark ékszerei.

karikagyűrűEgy dinasztia emlékezete?

Ma már talán sokan kicsit furcsállhatják az évszázados szokást, mely szerint a már elhunyt nagyszülők gyűrűit olvasztatják össze az ifjú pár számára. Nyilván ez egy gazdaságos megoldás, sok fiatal pár esetében az egyetlen lehetőséget jelenti arra, hogy karikagyűrűjük lehessen. Azok a családok, ahol még elevenen él ez a hagyomány, az eszmei érték miatt is ragaszkodhatnak ehhez. Érdemes előre megtudakolni, hogy vajon az újdonsült menyasszony hogyan áll ehhez a témához, nem lenne-e kellemetlen számára ez a szituáció.

jegygyűrű

Általánosságban a tapasztalt szakemberek azt javasolják, hogy ha csak egy módunk van rá és valahogyan elő tudjuk teremteni a pénzt a karikagyűrű, jegygyűrű, de legalább az eljegyzési gyűrű árára, akkor érdemes új anyagból, klasszikusan elegáns, mégis személyre szabott stílusban készíttetett gyűrűket vásárolni.

Forevermark
<< vissza blogba

Időpont-egyeztetés