Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Eljegyzési gyűrű gyorstalpaló férfiaknak 2.0

Tudjuk, hogy mennyire nehéz volt rátalálni életed szerelmére, és meghozni a döntést, hogy megkérd a kezét. De ez mind semmiség ahhoz képest, amit a tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztása jelent. De csak semmi riadt kapkodás, mi segítünk!

Eljegyzési gyűrű

Mi jöhet még?

Előző cikkünkben felfedtük az eljegyzési gyűrű vásárlásnál felmerülő méretválasztás, a gyűrűt díszítő kő, és a sárga arany, fehér arany kérdésre adható tökéletes válaszokat. De még mindig van bőven mit átgondolni, ha valóban örömkönnyeket szeretnél látni a jövendőbelid szemében az eljegyzésetek pillanatában.

Ahhoz, hogy a gyűrűvel a kedvére tegyél, ismerned kell őt. Természetesen egy szerelmes nőnek mindegy, hogy mivel jegyzik el, a lényeg, hogy szerelme megkéri a kezét. De azért, mivel a boldog házasság titka mindig a boldog feleség, érdemes mindent megtenni, hogy ha ránéz az ujjára, minden szempontból elégedett legyen.

Egyedi, vagy sem

A fazont illetően vannak egyedi gyűrűk és klasszikus formák. Nem biztos, hogy az egyedi mindig a legjobb megoldás. Persze hízelgő, ha csakis neki készül egy csodálatos darab, de ahhoz nagyon tisztában kell lennünk az ízlésével. Ebben segítségünkre lehet jövendőbeli anyósunk, vagy sógornőnk is. Ha esetleg van olyan családi ékszer, amelyet valamilyen módon bele lehet álmodni a gyűrűbe, az nagyon megható megoldás lehet.

De egy teljesen új, klasszikus formájú eljegyzési gyűrű is örökké kedves lehet számára, hiszen kettőtökre, és az eljegyzés pillanatára fogja emlékeztetni. Így hát ugyanazt tudjuk tanácsolni, mint a sárga arany, fehér arany kérdésnél. Nézz körül az ékszerei között. Ha rengeteg az egyedi darab, akkor nem kérdés, hogy nem úszod meg az egyedi eljegyzési gyűrű elkészíttetését.

Antik vagy modern

Lehet nagyon szép régi gyűrűket is vásárolni. Azonban ehhez ismerned kell, hogy viszonyul ehhez. Hiszen vannak, akik úgy érzik, az a gyűrű, amit már valaki viselt, nem megfelelő választás a számukra. Különösen, ha ezt egy idegen hordta előttük. Más kérdés, ha van a családotokban egy olyan gyűrű, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy megkérd vele a kezét. Lehet ez a nagymamád, a dédnagymamád gyűrűje. De azért előtte tudd meg, hogy mit gondol erről.

Ha igazán titokban akarod tartani az eljegyzést, akkor viszont ezt nem fogod tudni túl egyszerűen kideríteni. De ha ügyes vagy, egy film, vagy egy TV műsor alkalmával is fel tudsz tenni olyan kérdéseket, amelyek segítenek, hogy vajon melyik lenne számára a legjobb választás.

Kérheted ebben is a családtagjai, barátai segítségét, de ne feledd, hogy minél több ember avatsz be, annál nagyobb lesz az esélye, hogy megtudja, mire készülsz.

Persze vannak olyan hölgyek, akik nem szeretik a meglepetéseket. Ha a te párod is közéjük tartozik, az is megoldást jelenthet, hogy a jegygyűrűhöz hasonlóan az eljegyzési gyűrűt is együtt választjátok ki.

De ha igazán emlékezetes pillanatot szeretnél, próbáld meg felderíteni a terepet, megtalálni a legtökéletesebb gyűrűt, a legjobb helyszínt és a legmeghittebb pillanatot. És igen, a legtöbb hölgy úgy képzeli el, hogy a párja féltérdre ereszkedve kéri meg a kezét. A világ változik, a nők egyre önállóbak, erősebbek és magabiztosabbak, de a szívük mélyén a legtöbben hercegnők, akik várják, hogy eljöjjön értük a hercegük, aki a tenyerén hordozza őket egy életen át. Akár sárga arany, akár fehér arany, akár gyémánt, akár zafír, a lényeg az ígéret, hogy az övé a szíved, amíg csak él.

Eljegyzési gyűrű gyorstalpaló férfiaknak


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés