Ékszerválasztás horoszkóp szerint | Blog

Ékszerválasztás horoszkóp szerint

A nők minden ékszernek örülnek, de a leginkább azok dobogtatják meg a szívüket, amik összhangban vannak az egyéniségükkel, gondolkodásmódjukkal. Erre mi más adhatna ideális támpontot, mint a horoszkópjuk.
ékszer horoszkóp

Kos

A kos hölgyek igazi amazonok, akik foggal-körömmel küzdenek azokért, akiket szeretnek. A kézimunkával készített Gránát köves fehérarany gyémánt medál kifejezésre juttatja az elképesztően tüzes, féktelen személyiségüket. Az ékszer legfőbb díszítőeleme a vérvörös gránátkő, ami csepp alakot formál.

Bika

A bika nők hedonista életmódot folytatnak, mert azt vallják, hogy minden földi jó azért van, hogy boldogságot leljenek bennük. Mi sem illik jobban hozzájuk, mint a Smaragddal díszített gyémánt medál, ami eleganciát és szenvedélyt sugároz.

Ikrek

Az ikrek mindig kaphatók egy kis játékra. Számukra az élet egy hatalmas játszótér, ahol kiélhetik gyermeki énüket. Az aprócska, kerek alakú Smaragd fülbevalóval színpompássá tehetik a megjelenésüket, ezzel kifejezve a bohókás személyiségüket.

Rák

A rák hölgyek életében nagyon fontos a stabil családi környezet, és csak akkor érzik jól magukat, ha állandóság veszi őket körül. Ezt remekül jelképezi az Annamaria Cammilli Sultana medál, ami többszínű arany, és briliáns csiszolású gyémántkövek felhasználásával készül.

Oroszlán

Az oroszlán nők valódi dámák, akik akkor érzik magukat elemükben, ha a társaság középpontjában lehetnek, és kiélvezhetik a jelenlévők figyelmét. Ha a Turmalinnal díszített sárga arany fülbevalót viselik, akkor garantáltan elnyerik mások tetszését, és bezsebelhetik a jól kiérdemelt bókokat.

Szűz

A szűz hölgyek mindig a maximumot akarják nyújtani, és addig küzdenek a vágyott tökéletességért, amíg el nem érik. Ez persze egy örök körforgás, amit kitűnően szimbolizál a Sárga-fehér arany medál. Az ékszer három ovális alakú, apró gyémántkövekkel díszített formából áll, amiknek se elejük, se végük nincsen.

Mérleg

A mérlegek természetüknél fogva mindig a harmóniára törekszenek, ami a magánéletükben és a karrierükben is megfigyelhető. Számukra ideális választás a kézimunkával készített Akoya gyöngy fülbevaló, ami egy hajlított fehérarany formából és egy különleges gyöngyből áll.

Skorpió

A skorpiók csak azokat engedik igazán közel magukhoz, akikről úgy vélik, hogy képesek megérteni a mély és szövevényes lelki világukat. Mi sem lehet tökéletesebb ékszer számukra, mint a fehéraranyból készített Annamaria Cammilli Premier Color gyűrű, amiben a kagylószerű forma közepén egy értékes, királykék színű gyémántkő rejlik.

Nyilas

A nyilas nők vérbeli kalandorok, akik mindig készen állnak arra, hogy belevessék magukat az élet nyújtotta izgalmakba. A narancs színű aranyból készített, briliáns csiszolású gyémántkövekkel kirakott Annamaria Cammilli Tie Chic gyűrű remekül passzol a hétköznapitól eltérő gondolkodásmódjukhoz.

Bak

A bak hölgyek szorgalmasak, kitartóak, aminek eredményeképpen elképesztő dolgokat képesek véghez vinni a karrierjükben. Az erőt, állhatatosságot sugárzó Fehérarany gyémánt karkötő zafírral jól kifejezi személyiségük fő jellemvonásait.

Vízöntő

A vízöntők rendkívül szabadszelleműek. Amit kigondolnak, azt meg is csinálják, függetlenül attól, hogy mások helyeslik-e vagy sem. Az eredeti stílusukhoz kiválóan passzol a Fehérarany gyémánt karkötő gránáttal, amivel még hangsúlyosabbá tehetik különc egyéniségüket.

Halak

A halak hölgyek rendkívül érzékeny lelkületűek, bármi is történik a környezetükben, minden esemény mélyen érinti őket. A különleges, narancs színű aranyból készített Apricot Orange gyűrű tökéletesen szimbolizálja a bennük rejlő nyugtalanságot, ami hullámzóvá teszi a kedélyállapotukat.

Kínálatunkban még rengeteg szépség vár arra, hogy tökéletessé tegye a hölgyek kinézetét. Ha a felsorolt ékszerek között nem találja az igazit, akkor bátran vágjon bele a gazdag repertoár felfedezésébe!

Eljegyzési gyűrű, jegygyűrű mindenféle kivitelbe, akár megtervezve is! (arany, gyémánt, Forevermark)

Arany karikagyűrű nagy választékban itt!Hívjon!