szögletes vonalvezetésű gyémánt karikagyűrű

Termékkód: 81302

Gyémánt köves, vörös és fehérarany jegygyűrű pár, kézimunkával készítve. Az ár 2 db összesen kb 25 gr súlyú, 14K aranyból készült jegygyűrűt tartalmaz. A női gyémánt jegygyűrűben 0,10 ct G/VS1 briliáns csiszolású gyémánttal. határidő : 2-3 hét . Karikagyűrűink személyre szabva , átalakítva is kérhetők.

Gyűrű szélessége 6.5 mm
1 026 000 Ft

G/VS1 gyémánttal, 14 karátos
1 332 000 Ft

G/VS1 gyémánttal, 18 karátos
902 000 Ft

Swarovski cirkóniával, 14 karátos
901 000 Ft

kő nélkül, 14 karátos


Akció! 14 karátos törtarany beszámítás 13.000 Ft/g áron!
Törtarany felvásárlás 12.336 Ft/g áron!


Ezen felül még:
  • Örökös garanciális tisztítás, polírozás
  • Ingyenes méret állítás
  • Vásárlási bizonylat avagy (Certificate) mely tartalmazza a felhasznált kövek minőségét az ékszerben található anyagokat.
  • Ékszertartó doboz és ajándék tartó táska minden ékszerhez
  • Évente 1 alkalommal ingyenes ellenőrzés, rejtett károsodás történt-e , mozgó kő, repedés a gyűrűn stb. Az általunk felfedezett hibákat ingyenesen javítjuk.


Érdekel a termék, ajánlatot kérek
pár
anyaga:
színe:
méret:
másik méret:

Személyes megtekintés a Budapest VII. kerület, Király u. 1/b címen található üzletünkben történik.

Vissza a termékekhez
Karikagyűrű kollekciónk minden darabját saját ötvös műhelyünkben készítjük. Amennyiben teljesen más elképzelése van, vagy változtatna egy modellünkön, mondjuk az egyik karikagyűrű fényes felülete helyett legyen matt, vagy a női karikagyűrű legyen több gyémánt kővel díszítve, kérjük érdeklődjenek. Minden karikagyűrű modellünkön lehet változtatni! Kérje karikagyűrű szakértőink segítségét telefonon, vagy tekintse meg karikagyűrű kínálatunkat üzletünkben ahol rögtön minden kérdésére választ kaphat. Ne feledje, amennyiben az eljegyzési gyűrűt is nálunk vásárolta a feltűntetett karikagyűrű árából levonunk 10%-ot!

Időpont egyeztetése

Nem feltétlenül van rá szükség. Üzletünk nyitva tartási ideje alatt bármikor, előzetes időpont kérése nélkül látogatható. Amennyiben jelzi látogatási szándékát és okát, felkészülten tudjuk várni. Több információval tudunk szolgálni ékszereinkről, vásárlási vagy rendelési lehetőségekről. Így ídőt takaríthatunk meg Önöknek.Parkolás

Sajnos Budapest belvárosában sem egyszerű szabad parkolóhelyet találni. Üzletünktől kb 50 méterre található mélygarázsban kényelmesen parkolhat. Cím : Budapest, Király u.8-10. Ide kattintva megtekintheti térképünket!

Karikagyűrű, az összetartozás szimbóluma


Nem véletlenül viselnek a házaspárok, jegyespárok karikagyűrűt: ez az összetartozást szimbolizálja. Míg az eljegyzési gyűrűt csak a hölgyek hordják, a karikagyűrű a pár mindkét tagjának ujját ékesíti.


Egy párként alkotnak egy egészet, ezért a kialakításuk is nagyon hasonló, ha nem is teljesen egyforma. A választást sokszor éppen ez nehezíti meg, hiszen el kell nyerniük a pár mindkét tagjának a tetszését. Van, amikor ez könnyen meny, és a jegyesek hamar kiválasztják a karikagyűrűt, máskor azonban hosszas keresgélés után bukkannak csak rá a tökéletesre.


A bőség zavara


Rengetegféle karikagyűrűvel lehet találkozni, és azt gondolná az ember, hogy ennyiből biztosan mindenki megtalálja, amit keres. Sokszor azonban éppen a bőség zavara nehezíti a választást – a hatalmas kínálaton nehéz eligazodni.


Ilyen esetekben segíthet, ha egy pillanatra kizárunk mindent, és elképzeljük, milyen karikagyűrűt látnánk szívesen a saját ujjunkon – és persze a párunkén. A színt, a mintát, a formát, a díszítéseket, csakis a saját gondolataink alapján.


Sikerült? Akkor vessük össze azzal, amit a párunk álmodott meg, és a kettőt összegyúrva álmodjuk meg a saját, egyedi karikagyűrűnket! Ami csak a mienk, és csak minket szimbolizál.


Karikagyűrű személyre szabva


Ha az egyedi karikagyűrű készítésének lehetőségét választjuk, nem kell kompromisszumot kötnünk. Minden pontosan olyan lesz, ahogyan szeretnénk. Sárga arany, fehérarany, vörös arany, esetleg többszínű, mintás vagy minta nélküli, a női karikagyűrű köves vagy kő nélküli, keskeny vagy széles, gömbölyű vagy szögletes, és még lehetne sorolni.


A karikagyűrűk nagyon eltérőek lehetnek, számos lehetőség áll rendelkezésre a kivitelezést illetően, így sokféleképpen díszíthetők. Eszmei értéküket mindenképpen növeli az a tény, hogy mi magunk álmodtuk meg a karikagyűrűinket, hiszen ettől még inkább a magunkénak érezzük őket.


Inspirációért érdemes végigböngészni a karikagyűrűk kínálatát. Ha nem is találjuk meg az igazit, ötleteket kaphatunk a sajátunkhoz!

1. Az általunk forgalmazott termékek a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (NEHITI) által ellenőrzött áru. Minden olyan terméken megtalálja a NEHITI által beütött finomsági, illetve származási jelet amely meghaladja az 1 grammot.

2. Az ékszeren és a benne található köveken, gyöngyön oxidáció illetve elszíneződés keletkezhet, ha közvetlenül vegyszerekkel érintkezik (pl.: mosó vagy mosogatószer, parfüm, kozmetikumok, különös tekintettel kéntartalmú sampon, tusfürdő, termálvizes fürdő hatására, egyes emberek savasabb vagy lúgosabb izzadtsága, szakszerűtlen tisztítás következtében). Különösen igaz ez a sárga és a vörös színű ékszerekre. Mivel a fehér ékszerek ródium bevonattal vannak kezelve itt a háztartási vegyszerek nem vagy csak nagyon ritkán okoznak elváltozást.

3. Kérjük, ne aludjon ékszerben, ne végezzen, fizikai munkát ne sportoljon mert könnyen elszakadhat, deformálódhat. Különösen ügyeljen az igen vékony ékszerekre, ezek sérülése nehezen javítható!

4. Kérjük, különösen óvja drágakövekkel díszített ékszereit, ne végezzen olyan munkát, ami közben deformálódhat, beütődhet, ügyeljünk ruházatba, ne akadjanak be a köveket tartó karmok, mert azok így meglazulhatnak, ez a kövek elvesztéséhez vezethet.

Kérjük,amennyiben teheti évente legalább egy alkalommal látogasson meg minket, hogy ellenőrizni tudjuk ékszere állapotát !

A használati útmutatóban leírtak be nem tartása miatt bekövetkezett károsodásokért felelősséget nem vállalunk.
Hívjon!