termékek
Részletes termékoldal

6,5 mm széles fehérarany karikagyűrű pár

6,5 mm széles fehérarany karikagyűrű pár
6,5 mm széles fehérarany karikagyűrű pár
Időpont-egyeztetés
6,5 mm széles fehérarany karikagyűrű pár
Termékkód 165
Letisztult fehérarany gyémánt jegygyűrű. Az ár 2 db 6,5mm széles , összesen kb 19,38 gr 14k vagy 21,44 gr 18k-os fehérarany jegygyűrűt tartalmaz. A férfi és női gyűrű rendelhető különböző szélességgel is. Sárga, fehér, vörös színekben, illetve választható felületekkel rendelhető ez a klasszikus karikagyűrű. A női karikagyűrű gyémánt kővel is kérhető ez esetben kérje ajánlatunkat ! A karikagyűrű elkészítési ideje 2-3 hét.

Válaszható felületek >>
Gyűrű szélessége 6.5 mm
14 karátos
300 000 Ft
18 karátos
396 600 Ft
Swarovski cirkóniával, 14 karátos
301 000 Ft
Akció! 14 karátos törtarany beszámítás 7.000 Ft/g áron!


Ezen felül még:
  • - Örökös garanciális tisztítás, polírozás
  • - Ingyenes méret állítás
  • - Vásárlási bizonylat avagy (Certificate) mely tartalmazza a felhasznált kövek minőségét az ékszerben található anyagokat.
  • - Ékszertartó doboz és ajándék tartó táska minden ékszerhez
  • - Évente 1 alkalommal ingyenes ellenőrzés, rejtett károsodás történt-e , mozgó kő, repedés a gyűrűn stb. Az általunk felfedezett hibákat ingyenesen javítjuk.
Érdekel a termék, ajánlatot kérek
pár
anyaga:
színe:
méret:
másik méret:
Személyes megtekintés a Budapest VII. kerület, Király u. 1/b címen található üzletünkben történik.
Karikagyűrű kollekciónk minden darabját saját ötvös műhelyünkben készítjük. Amennyiben teljesen más elképzelése van, vagy változtatna egy modellünkön, mondjuk az egyik karikagyűrű fényes felülete helyett legyen matt, vagy a női karikagyűrű legyen több gyémánt kővel díszítve, kérjük érdeklődjenek. Minden karikagyűrű modellünkön lehet változtatni! Kérje karikagyűrű szakértőink segítségét telefonon, vagy tekintse meg karikagyűrű kínálatunkat üzletünkben ahol rögtön minden kérdésére választ kaphat. Ne feledje, amennyiben az eljegyzési gyűrűt is nálunk vásárolta a feltűntetett karikagyűrű árából levonunk 10%-ot!

Időpont egyeztetése

Nem feltétlenül van rá szükség. Üzletünk nyitva tartási ideje alatt bármikor, előzetes időpont kérése nélkül látogatható. Amennyiben jelzi látogatási szándékát és okát, felkészülten tudjuk várni. Több információval tudunk szolgálni ékszereinkről, vásárlási vagy rendelési lehetőségekről. Így ídőt takaríthatunk meg Önöknek.

Parkolás

Sajnos Budapest belvárosában sem egyszerű szabad parkolóhelyet találni. Üzletünktől kb 50 méterre található mélygarázsban kényelmesen parkolhat. CÍm : Budapest, Király u.8-10. Ide kattintva megtekintheti térképünket!
VÁSÁROLTAM ILYET, ÉRTÉKELEM:
Név
Értékelés
Rossz Remek
Leírás
EDDIGI ÉRTÉKELÉSEK
Ezt a terméket még egy vásárló sem értékelte eddig.
1. Az általunk forgalmazott termékek a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (NEHITI) által ellenőrzött áru. Minden olyan terméken megtalálja a NEHITI által beütött finomsági, illetve származási jelet amely meghaladja az 1 grammot.

2. Az ékszeren és a benne található köveken, gyöngyön oxidáció illetve elszíneződés keletkezhet, ha közvetlenül vegyszerekkel érintkezik (pl.: mosó vagy mosogatószer, parfüm, kozmetikumok, különös tekintettel kéntartalmú sampon, tusfürdő, termálvizes fürdő hatására, egyes emberek savasabb vagy lúgosabb izzadtsága, szakszerűtlen tisztítás következtében). Különösen igaz ez a sárga és a vörös színű ékszerekre. Mivel a fehér ékszerek ródium bevonattal vannak kezelve itt a háztartási vegyszerek nem vagy csak nagyon ritkán okoznak elváltozást.

3. Kérjük, ne aludjon ékszerben, ne végezzen, fizikai munkát ne sportoljon mert könnyen elszakadhat, deformálódhat. Különösen ügyeljen az igen vékony ékszerekre, ezek sérülése nehezen javítható!

4. Kérjük, különösen óvja drágakövekkel díszített ékszereit, ne végezzen olyan munkát, ami közben deformálódhat, beütődhet, ügyeljünk ruházatba, ne akadjanak be a köveket tartó karmok, mert azok így meglazulhatnak, ez a kövek elvesztéséhez vezethet.

Kérjük,amennyiben teheti évente legalább egy alkalommal látogasson meg minket, hogy ellenőrizni tudjuk ékszere állapotát !

A használati útmutatóban leírtak be nem tartása miatt bekövetkezett károsodásokért felelősséget nem vállalunk.
Időpont-egyeztetés