Gyémánt gyűrű fehér aranyból

Termékkód: 14646

Klasszikus fehérarany, gyémánt szoliter gyűrű eljegyzéshez. Az ár 1 db kb 1,7 gr súlyú, 18K aranyból készült, 0,27 ct H/VS1 briliáns csiszolású gyémántot tartalmaz. KÉSZLETEN ! Más méretű kővel vagy más színben is rendelhető, ez esetben a határidő: 2-3 hét.


Azonnal átvehető gyémánt eljegyzési gyűrű!
430 000 Ft

18 karátos


Bizonyos eljegyzési gyűrűink Forevermark gyémánttal is rendelhetők!Akció! 14 karátos törtarany beszámítás 13.000 Ft/g áron!
Törtarany felvásárlás 12.336 Ft/g áron!

Ha nálunk vásárol eljegyzési gyűrűt, a majdani karikagyűrű árából 10% kedvezményt kap!

Ezen felül még:
  • Örökös garanciális tisztítás, polírozás
  • Ingyenes méret állítás
  • Vásárlási bizonylat avagy (Certificate) mely tartalmazza a felhasznált kövek minőségét az ékszerben található anyagokat.
  • Ékszertartó doboz és ajándék tartó táska minden ékszerhez
  • Évente 1 alkalommal ingyenes ellenőrzés, rejtett károsodás történt-e , mozgó kő, repedés a gyűrűn stb. Az általunk felfedezett hibákat ingyenesen javítjuk.


Érdekel a termék, ajánlatot kérek
darab
anyaga:
színe:
méret:

Személyes megtekintés a Budapest VII. kerület, Király u. 1/b címen található üzletünkben történik.

Vissza a termékekhez
Eljegyzési gyűrű kollekciónk folyamatosan változik, így lehetséges, hogy üzletünkben több eljegyzési gyűrű van raktáron, mint az oldalunkon. Keressen minket minden eljegyzési gyűrűvel kapcsolatos kérdésével, szívesen segítünk! Amennyiben nálunk vásárol eljegyzési gyűrűt, a majdani karikagyűrű árából 10% kedvezményt adunk!

Időpont egyeztetése

Nem feltétlenül van rá szükség. Üzletünk nyitva tartási ideje alatt bármikor, előzetes időpont kérése nélkül látogatható. Amennyiben jelzi látogatási szándékát és okát, felkészülten tudjuk várni. Több információval tudunk szolgálni ékszereinkről, vásárlási vagy rendelési lehetőségekről. Így ídőt takaríthatunk meg Önöknek.Parkolás

Sajnos Budapest belvárosában sem egyszerű szabad parkolóhelyet találni. Üzletünktől kb 50 méterre található mélygarázsban kényelmesen parkolhat. Cím : Budapest, Király u.8-10. Ide kattintva megtekintheti térképünket!

Személyre szóló eljegyzési gyűrű annak, aki a legfontosabb


Az eljegyzés az egyik legszebb és legemlékezetesebb pillanat egy pár életében, kezdve az eljegyzési gyűrű kiválasztásától, egészen addig, hogy a menyasszony ujjára kerül.


Bár a szokások különbözőek, napjainkban legtöbbször meglepetésként éri a menyasszonyjelöltet a lánykérés. Így a vőlegénynek kell kiválasztania az eljegyzési gyűrűt, ami szép, de nem éppen könnyű feladat. Olyat kell találnia, ami biztosan tetszik majd a menyasszonynak, illik hozzá, és szívesen viseli.


Még annak is feladja a leckét az eljegyzési gyűrű kiválasztása, aki jól ismeri a párja ízlését, hiszen a legkülönlegesebbet szeretné adni annak, akit szeret.


Egyre többen választják az egyedi eljegyzési gyűrű lehetőségét, ezzel is kifejezve, hogy mennyire fontos számukra a szeretett hölgy. Az eljegyzési gyűrű így személyre szóló lesz, egy csodás emléke a nagy pillanatnak.Hogyan lehet egy eljegyzési gyűrű egyedi?


Tudjuk és értjük, hogy az eljegyzési gyűrű egy személyes szimbólum, ezért megadjuk a lehetőséget, hogy a leendő vőlegény maga álmodja meg a tökéletes darabot. Nálunk ezért megválasztható, hogy az eljegyzési gyűrű milyen nemesfémből készüljön, milyen szélességgel, mintával, kialakítással, és milyen kő kerüljön bele.


A gyémánt nem véletlenül a legnépszerűbb kő, ami az eljegyzési gyűrűkbe kerülhet: gyönyörű fényjátéka, letisztult eleganciája mindenhez és mindenkihez illik. A maga egyszerűségével teszi varázslatosan széppé az ékszereket, így ezeket a különleges jelentéssel bíró gyűrűket is.


A valódi gyémánttal díszített eljegyzési gyűrű szépsége mellett nagyon időtálló is. Finomnak és törékenynek tűnik, de ez csak a látszat! A gyémánt az egyik legkeményebb anyag, nem sérül meg egykönnyen, és sokáig megőrzi különleges fényét és ragyogását.


Ha egy személyre szóló, egyedi gyémánt eljegyzési gyűrűvel lepjük meg életünk szerelmét, azzal szavak nélkül is elmondjuk, mennyit jelent számunkra. Egy ilyen lánykérésre pedig nem is lehet kérdés, mit válaszol!

1. Az általunk forgalmazott termékek a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (NEHITI) által ellenőrzött áru. Minden olyan terméken megtalálja a NEHITI által beütött finomsági, illetve származási jelet amely meghaladja az 1 grammot.

2. Az ékszeren és a benne található köveken, gyöngyön oxidáció illetve elszíneződés keletkezhet, ha közvetlenül vegyszerekkel érintkezik (pl.: mosó vagy mosogatószer, parfüm, kozmetikumok, különös tekintettel kéntartalmú sampon, tusfürdő, termálvizes fürdő hatására, egyes emberek savasabb vagy lúgosabb izzadtsága, szakszerűtlen tisztítás következtében). Különösen igaz ez a sárga és a vörös színű ékszerekre. Mivel a fehér ékszerek ródium bevonattal vannak kezelve itt a háztartási vegyszerek nem vagy csak nagyon ritkán okoznak elváltozást.

3. Kérjük, ne aludjon ékszerben, ne végezzen, fizikai munkát ne sportoljon mert könnyen elszakadhat, deformálódhat. Különösen ügyeljen az igen vékony ékszerekre, ezek sérülése nehezen javítható!

4. Kérjük, különösen óvja drágakövekkel díszített ékszereit, ne végezzen olyan munkát, ami közben deformálódhat, beütődhet, ügyeljünk ruházatba, ne akadjanak be a köveket tartó karmok, mert azok így meglazulhatnak, ez a kövek elvesztéséhez vezethet.

Kérjük,amennyiben teheti évente legalább egy alkalommal látogasson meg minket, hogy ellenőrizni tudjuk ékszere állapotát !

A használati útmutatóban leírtak be nem tartása miatt bekövetkezett károsodásokért felelősséget nem vállalunk.
Hívjon!