Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Vonzó szépségek

Vannak ikonikus filmek, gyönyörű ékszerekkel, és vannak csodás ékszerek, felejthető filmekben. Akármilyen is legyen a film, egy benne szereplő gyönyörű ékszer csak javíthat rajta. .


vonzó szépségek

Csillogó világ

Akármilyen hangulatunk van, akár erősnek szeretnénk látszani, akár tűsarkúba bújt kislányok vagyunk, akár nagy társaságra vágyunk, akár magunkat is csak nagyon nehezen tudjuk elviselni, jó érzés kiválasztani egy jó filmet és belefeledkezni. Ráadásul a legtöbbünk által imádott, romantikus filmek mindegyikében előbb-utóbb feltűnik egy csodaszép ékszer, aminek a látványától is elgyengülünk. Vegyük hát sorra a filmtörténelem legcsodálatosabb és legjobban vágyott ékszereit. .

Titanic

Vajon létezik olyan férfi, aki a Titanic megnézésétől való félelmében nem vallaná be még az általa el nem követett bűnöket is? Kötve hiszem! Pedig ez az a film, amit egy nőnek újra és újra meg kell néznie, akárhányszor látta és akárhányadik percnél kapcsol oda. És természetesen mindannyian vágyunk az Óceán szívére, arra a csodás, kékgyémánt nyakékre, amit Rose olyan lazán hajít be a vízbe, hogy nézni is rossz. A történet szerint a kék színű gyémánt XIV. Lajos koronájának ékköve volt, mely eltűnt a király lefejezése után. A valóságban nyakékének része volt, de az eredeti kő nem szerepelt a filmben, azt cirkónia kövekből készült változat helyettesítette. .

A másik Boleyn lány

Kár, hogy miután Anna fejét veszti VIII. Henriktől, már nincs, ami megtartsa a gyönyörű, ?B" betűs medállal díszített nyakéket. A festmények alapján a lánc valóban létezett, és annak tökéletes másolata szerepelt a filmben. Az eredeti kövek nem bizonyítottan, II. Erzsébet koronáját díszítik .

Álom luxuskivitelben

Audrey Hepburn gyémánt Tiffany nyaklánca nagyon sok ékszertervezőt megihletett. Az öt soros, gyöngyökből és gyémántokból álló nyakék akkori értékét egyébként 50.000 dollárra becsülték. Egy pillanatra feltűnik a filmben a Tiffany büszkesége, a Tiffany gyémánt is, melyet egy ékszerüzletben látnak meg a főszereplők. .

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Nem, nem tévedés! Bár a film valószínűleg nem fog világmegváltó gondolatokat ébreszteni bennünk, Kate Hudson 6 millió dollárt érő, sárga gyémánt nyakékét szívesen bevállalnánk és biztosan nem veszítenénk el 10 nap alatt. A filmben szereplő nyakláncot Whoopi Goldberg is viselhette a 74. Oscar gálán, ahol is a konferálás hevében a nyakék eltűnt, majd előkerült a művésznő dekoltázsából. Szóval a nyakék bizonyosan hímnemű. .

Moulin Rouge

Ezzel a lélegzetelállító gyémánt medállal egy lovag sem lőne félre, ha leánykérésre adná a fejét. A film részére elkészített, 1308 gyémántból álló, platina nyakék, összesen 134 karátos. Ez minden idők legdrágább filmben viselt ékszere, így ha sikerülne hozzájutnunk, könnyen millió dolláros bébi válna belőlünk. .

Micsoda nő

Azon kevesek, akik Richárd Gere mellett máson is legeltették a szemüket a film alatt, biztosan emlékeznek a láncra, amit Julia Roberts kapott kölcsön a színházi előadásra. Az a jelenet pedig sokunk kedvence, amikor a lány meg szeretné érinteni azt, de Richard Gere összecsapja a doboz fedelét. Nos, ez a jelenet eredetileg nem szerepelt a filmben, ez csupán egy tréfa volt a két színész között, de a rendezőnek annyira megtetszett a színésznő őszinte nevetése, hogy benne hagyta a filmben. A nyakék 18 karátos aranyból készült és 23 darab, körte alakúra csiszolt rubinból áll, szív alakban körülvéve gyémántokkal. .

Szőkék előnyben

Nem maradhat ki a felsorolásból Marilyn Monroe egyik filmje, ha már ebben énekli a színésznő az azóta ikonikussá vált mondatot, miszerint a gyémánt a lányok legjobb barátja. A filmben szereplő ékszerek egytől egyig gyönyörűek, de egyik sem valódi drágakövekből áll. .

Szex és New York II.

A végére hagytuk azt, ami igazán mesébe illő. Nem csupán azért, mert Carrie egy feketegyémánt gyűrűt kap Mr. Big-től, melyben a középső, hatalmas gyémántot 80 kisebb veszi körül, hanem azért is, mert elképzelni sem tudjuk, hogy létezik olyan férfi, aki az exével csókolózó nejével nem veszekedni kezd, hanem elrohan gyűrűt venni, hogy annak viselése mindig emlékeztesse rá a csalfa asszonyt, hogy férjnél van.


<< vissza blogba

Időpont-egyeztetés