Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Vintage - mit is jelent ez a menyasszonyi ruhák és esküvők világára lefordítva?

A menyasszonyi ruhák természetesen újak, de antik hatást tudunk elérni a különleges csipkékkel és izgalmas kiegészítőkkel, kombinálhatod a régit az újjal! Lényeg, hogy az összhatás nosztalgikus és nőies legyen. Hiszen a vintage népszerűségének legfőbb oka, hogy egyedit viselhetsz, gazdagíthatod ötleteiddel és különlegességet hozhatsz létre.
A cél egy finom és részlet gazdag ruha és esküvő - eredeti és egyedi, lehet elegáns, csajos, vidám, merész, vicces, izgalmas - a lényeg: fejezd ki önmagad!

Bonjour szalonA Bonjour Vintage Szalonban szakszerű segítséget kapsz esküvői stylisttól, majd a ruhád megtalálása után a kiegészítők izgalmas világába veszhetsz, amik egyedivé varázsolják a menyasszonyi ruhákat.

A Bonjour Szalon 11 éve működik már, általuk rengeteg elégedett és szép menyasszony vonult oltárhoz.
Százhalombattán gyönyörű, elegáns és letisztult stílusú ruhákkal, egyszerű, A-vonalú és királylány fazonokkal, teljes körű választékkal ? menyasszonyi ruha,cipő, kiegészítők, menyecske ruha, vőlegény- és öröm apa öltöny, koszorús lány ruhák ? várják az érdeklődőket.

Budapesten, a Teréz krt. 2-4. alatti üzletükben, exkluzív vintage szalonban különleges csipke és egyszerű ruhák is megtalálhatók. Kiegészítők széles választéka, menyecske és koszorús lány ruhák, színek és a stílus varázsa.Mindkét szalonban várnak, a tőlük megszokott kedves és szakszerű kiszolgálással, stílus tanácsadással! A két szalonban nem ugyanazok a ruhák találhatók, de ugyanazok a kollekciók!

Miért válaszd a Budapesten BONJOUR VINTAGE ESKÜVŐI RUHA SZALONT?
  • Kollekcióik Budapesten csak náluk kaphatók, egyediségre törekszik minden menyasszony, a ruhád nem fog szembe jönni Veled, hisz különleges, egyedi modelljeik vannak.
  • Minden évben szakmai esküvő kiállításon vásárolják meg az új menyasszonyi ruhákat.
  • Saját, jól képzett, profi csapatuk sok éves szakértelmével és kedvességével járul hozzá, hogy minden menyasszony megtalálja náluk álmai esküvői ruháját!
  • Bejelentkezésre tartanak nyitva, így csak Veled foglalkoznak a ruhapróba ideje alatt!
  • Menyasszonyi ruháik a legkülönbözőbb, matt vagy csillogós csipkéből készülnek. Találsz köztük kevésbé díszes, kisebb abroncs nélküli szoknyával, nyitott és zárt felsővel, szép hátkialakítással vagy éppen hagyományosan derékban elvágva, csípőig szűkítve, díszíthetők szalagokkal, övekkel. Minden menyasszonyi ruha stílusa, mérete és ára más és más!

Válaszd a minőséget, az egyedi stílust a BONJOUR SZALONOKBAN!


<< vissza blogba

Időpont-egyeztetés