Varázslatos téli esküvő | Blog

Varázslatos téli esküvő

Ha olyan szerencsés vagy, hogy Karácsonykor életed Szerelme megkérte a kezed, akkor a hatalmas öröm mellett hamarosan megkezdődnek az esküvőszervezéssel járó nehéz, ámde szívet melengető feladatok. Ha várni szeretnétek addig, amíg melegebbre fordul az idő és nyári ceremóniát terveztek, van még egy pillanatnyi időd, ám ha szeretnéd felgyorsítani az eseményeket és az idei januári, vagy februári, téli esküvőben gondolkodtok, akkor itt az ideje belevágni a szervezésbe!


Téli esküvő ékszerei

Mint a gyerekek az édességboltban?

Az ujjadon ott ragyog az eljegyzési gyűrűd, a fejedben pedig csak úgy cikáznak a gondolatok és úgy érzed, hogy folyamatosan egy hullámvasúton ülsz, ami a pánik és a szívet melengető boldogság érzése között száguldozik.

Lassíts és élvezz ki minden pillanatot! Mert remélhetőleg ez csak egyszer történik meg az életedben és hidd el, nem a részletektől, hanem csakis attól lesz tökéletes, hogy a Pároddal mondjátok ki egymásnak a boldogító igent.

Az első és egyben legkellemesebb feladat a jegygyűrűk kiválasztása. Míg az eljegyzési gyűrűt a menyasszony csak akkor látja, amikor a vőlegénye az ujjára húzza, a jegygyűrűket együtt szokták megvásárolni a párok. Jobb, ha hozzászoksz, hogy a sok gyönyörűség közül szinte lehetetlen lesz választani, de ahogyan életed párját is megtaláltad többmilliárd ember között, úgy hidd el, rálelni a tökéletes gyűrűkre, szintén nem lehetetlen küldetés.

Egyforma vagy hasonló?

A jegygyűrűk lehetnek teljesen egyformák, ám ebben az esetben az egyszerűbb forma és díszítettség mellett kell dönteni, hiszen mégsem lenne túl férfias, ha életed párja sok-sok kővel díszített gyűrűt viselne.

Sokan éppen emiatt a hasonló, egymást kiegészítő gyűrűk mellett döntenek, melyek mindkét fél egyéniségét tükrözik, de jelzik kettőjük összetartozását is egyben.

A női változatok természetesen gazdagabban díszítettek, gyakran kővel kiegészítve. Azonban arra figyelni kell, hogy mivel a gyűrű a pár összetartozását hivatott jelképezni, a színük és stílusuk mutasson hasonlóságot.

A jegygyűrűk anyaga általában arany, melynek színe lehet fehér, sárga, vagy vörös.

Alakjuk, a végtelen szerelmet és összetartozást szimbolizálva, mindig kört formál.

Felületük lehet matt vagy fényes, de akár mindkét felület megjelenhet egymás mellett a gyűrűkön.

A jegygyűrűket általában gyémánttal vagy egyéb drágakövekkel szokták díszíteni. A férj gyűrűjén is megjelenhetnek a köves díszítések, de ezek általában jóval kevesebb számban és kisebb méretben vannak jelen, mint a feleség gyűrűjén.

Még személyesebbé tudjuk tenni gyűrűinket, ha egy számunkra kedves, rövid szöveget, vagy a pár nevét és az esküvő dátumát gravíroztatjuk vagy vésetjük a belső oldalra. Míg a vésés minden esetben kézzel készül, addig a gravírozást gépekkel végzik.

A legfontosabb, hogy olyan gyűrűt válasszatok, amelyik mindkettőtöknek tetszik, hiszen hátralévő életetek minden egyes napján viselni fogjátok azt.

Kínálatunkban az egészen egyszerűtől a gyémántokkal díszített csodákig minden ízlésnek megfelelő jegygyűrűt megtalálhattok. Ha pedig a szívetekben és a szemetek előtt lebegő álomgyűrű nem található meg a kínálatunkban, akkor megtervezzük és elkészítjük nektek. Bármelyik ékszer mellett fogtok dönteni, különleges és lélegzetelállítóan szép gyűrűitek lesznek, melyek méltó módon jelennek meg a szertartáson és kísérnek végig benneteket hosszú, boldog, közös életetek során.

Kívánjuk, hogy esküvőtök olyan legyen, amilyennek mindig is megálmodtátok és hogy a jegygyűrűk alakjának végtelensége ne csupán jelkép legyen számotokra, hanem a valóságban is életre szóló összekötő kapoccsá váljon szíveitek között.Hívjon!