Van, mikor érdemes egy olcsó karikagyűrűt viselni. | Blog

Van, mikor érdemes egy olcsó gagyit viselni az értékes karikagyűrű helyett

Egy dolog kínosabb annál, ha elhagyja valaki a karikagyűrűjét, mégpedig az, ha egy szippantós kocsiból kerül elő. A sztorit a helyi, amerikai TV is felkapta, így került vissza az ékszer a tulajdonosához.


karikagyűrű Az Amerikai Egyesült Államokban bármi megtörténhet is meg is történik, ezt most már jól tudja Dr. Andrew Wu sebész is, aki a New Hampshire állambeli Katolikus Egészségközpontban segít emberek tucatjain nap, mint nap.

A jó doktor ugyanis az egyik műszak után úgy ment haza, hogy nem csillogott az ujján a karikagyűrűje!

Hogy lehet elveszíteni egy karikagyűrűt?

Van, akinek a kesztyűjében marad, ha egy picit lötyög az ujján, más kézmosásnál veszi le és felejti a mosdó szélén, esetleg a mosogatóba pottyan.

Dr. Wu esetében azt történt, hogy miután bement a kórházba, átöltözött a benti ruhájába, ekkor vette le karikagyűrűjét. - Mindig ezt teszem, mikor átveszem a sebész ruhát, de akkor valami elvonhatta a figyelmem és ezért nem raktam rögtön a helyére. Mikor eszembe jutott, már sehol sem találtam.

Tudom, eleve nem kellene ékszert viselnem a rendelés alatt, de megszoktam, a részemnek tekintem. Nagyon fontos számomra a karikagyűrűm, hiszen, ha rápillantok, az olyan érzés, mintha a feleségem ott állna mellettem a legnehezebb pillanatokban is.

El sem tudom mondani, mennyire frusztráló volt a számomra, hogy elveszítettem. - árulta el a sebész, miután szabályos csoda történt vele, mert visszakapta az ékszert.

Nagy szerencséjére a felesége tudta, hogy férje hűséges típus, így nem csapott nagy patáliát az ügy körül. Inkább együtt elhatározták, hogy amint lesz rá idejük, pótolják az ékszert.

Szippantós kocsi rejtette az eltűnt karikagyűrűt

Néhány nappal később a kórház csatornatisztítást rendelt és egy helyi vállalkozást, a Roswell's Service nevű céget bízták meg a feladattal.

A szakemberek alaposan kitisztították a területet, majd, mikor visszatértek a telephelyükre és leeresztették a szippantós kocsi tartalmát, csillogásra lettek figyelmesek. Egy karikagyűrűt találtak a mocsokban!

Nem tudták, kié lehet, így a közösségi oldalukra tették fel a képét, hátha jelentkezik a gazdája. Mivel ez nem történt meg, de sokan reagáltak a posztra, a helyi tévé felkapta a történetet és riportot kanyarított köré.

Ezt a műsort látta Wu doktor, aki boldogan telefonált a szerkesztőségbe, hogy valószínűleg az ő tulajdonát lelték meg.

Egy karikagyűrű a családnak, egy a munkahelyre

A riporter azonnal összekötötte a sebészt a csatornatisztító cég társtulajdonosával, Mandie Hagannal, aki napokon belül visszaadta az elveszett karikagyűrűt a boldog férjnek. Persze, alaposan megtisztítva a csatorna mocskától, hogy ismét régi fényében pompázzon! Azóta Dr. Wu és felesége választott egy olcsóbb, mindössze 5 dolláros karikagyűrűt, amelyet a jó doktor a munkahelyén visel és nem gond, ha ismét elveszíti. Így a sebész sem érzi rosszul magát a házasságának szimbóluma nélkül, az értékes darab pedig otthon várja gazdáját minden este egy ékszeres dobozban.Hívjon!