Válassz ékszert bőrtónusodhoz! | Blog | Gyemantgyuru.hu

Válassz ékszert bőrtónusodhoz!

Ha azt szeretnéd, hogy kiválasztott ékszered igazán harmonizáljon megjelenéseddel, és rád terelje a figyelmet, kihangsúlyozva előnyös tulajdonságaidat, akkor fontos, hogy ismerd a bőrtónusodat, és hogy melyik ékszer mutat igazán jól rajtad. Segítségünkkel nem csak az alkalomhoz tudsz majd ékszert választani, de hozzád tökéletesen passzoló darabbal hangsúlyozhatod szépséged.


Hideg tĂłnus

gyémánt eljegyzési gyűrűEbbe a típusba tartozol ha, bőröd világos, és rajta az erek kékes színnel ütnek át és eredeti hajszíned is világosszőke. Barna vagy fekete haj esetén hajad inkább hidegebb, hamvasabb árnyalatú, és szemed világoskék vagy barna. A bőröd gyakran tűnhet sápadtnak, könnyen kipirosodik, a napon gyakran leégsz.

Ha hideg tónusú a bőröd, hozzád leginkább a vörös, lila és kék kövek illenek, mint a rubin, a turmalin, az ametiszt, a zafír, a topáz, és az akvamarin, gyöngyből pedig hagyományos fehér, illetve rózsaszínes árnyalatot válassz. A fémek közül az ezüst és a fehérarany árnyalatai mutatnak a legszebben majd rajtad.

Meleg tĂłnus

Ha a bőröd alapvetően sötétebb árnyalatú és a napon könnyen lebarnulsz, az ereid pedig zöldesebb színűek, akkor te meleg bőrtónusú vagy. Ha hajad eredeti színe vöröses, a szemed pedig kék, zöld vagy mogyoróbarna színű, akkor válassz sárga, narancssárga vagy zöld köveket, mint a sárga zafír, a citrin, a cirkónia, a holdkő, a smaragd, vagy a jáde, gyöngyből pedig az ezüstös árnyalatokat részesítsd előnyben, habár a meleg bőrön a fehér gyöngyök is nagyon szépen mutatnak. A sárga fémek, vagyis a sárga arany és a réz áll a legjobban bőrtónusodhoz. Jegygyűrű itt!

Semleges bőrtónus

Erre a bőrtónusra kevésbé jellemzőek a sötét árnyalatok, de a rózsaszínesség sem. Ha ebbe a típusba tartozol, abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy az ezüst és az arany ékszerek egyaránt jól állnak neked.

Aki bizonytalan a bőrtónusát illetően, az menjen biztosra: a a gyémánt ragyogása mindenkinek jól áll!

Karikagyűrű kedvező árak itt!

HĂ­vjon!