Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Ünnepi ragyogás

Jövő hónapban ismét itt a Karácsony. Az Ünnepre készülve feldíszítjük az otthonunkat, és a hétköznapjainkban is nagyobb teret engedünk a csillogásnak. Legyen szó dekorációról, sminkről vagy ékszerekről.


Ünnepi ékszerek

Otthoni dekoráció

Ebben az időszakban előkerülnek a gyertyák és a különböző hangulatvilágítások. Érdemes egy, maximum két szín köré építeni a karácsonyi dekorációt. Ha a telet akarjuk megidézni a meleg szobában, akkor érdemes hidegebb, jegesebb fények mellett dönteni. A kék és a fehér szín igazán be tudja lopni otthonunkba a tél jeges csillogását. Üvegből készült díszek, a telet idéző jégcsapok, hópelyhek mind emelik az ünnepek fényét és ragyogóvá teszik otthonunkat. Azon kívül segítenek ráhangolódni az ünnepnapokra.

Azonban, ha inkább melegebb hangulatra vágyunk, a sárga izzókat helyezzük előtérbe, és gyújtsunk gyertyákat. Érdemes karácsonyi illatgyertyákat is gyújtani, mert ezek percek alatt csodás hangulatba tudnak hozni minket. Akár fahéj, akár narancs illat, vagy bármi, ami az ünnepre emlékeztet, csodás emlékeket fog felidézni bennünk, hiszen egyszerre két érzékre hatnak, az orrunkra és a szemünkre. És természetesen a szívünkre is. Azonban legyünk nagyon óvatosak és soha ne hagyjuk őrizetlenül az égő gyertyákat!

Aki inkább a vidámabb hangulatot preferálja, nyugodtan használhat színes izzókat. Ez a gyermekkort is vissza fogja idézni, hiszen régebben csak ilyen típusú világítást lehetett vásárolni. Ebben az esetben azonban felesleges az egy, vagy két színű díszekhez ragaszkodni. A színes fényekhez jól illenek a változatos, színes dekorációs elemek.

Érdemes átnézni a dekorációs készleteinket és azokból összeállítani az idei díszítést. Meglepő eredményeket tudunk elérni, ha egy vagy két színt válogatunk össze és csak azokkal díszítünk, mint például az arany, a rózsaarany vagy a piros.

Csillogjunk ...

Nem csupán az otthonunk csilloghat! Ilyenkor semmi sem túlzás és tilos. Így hát nyugodtan fényesebb, csillogóbb lehet a sminkünk, a körmünk, és az ünnepek alkalmával akár az egész testünk, különféle csillámporok segítségével. Azonban soha ne essünk túlzásba, még ha életre is kel bennünk ilyenkor újra a kislány.

Ha a szemfestékünk csillámos, akkor lehetőleg kerüljük a túlságosan ragyogó szájfényeket, rúzsokat. A körmeinknél is érdemes az ünnepi szín mellé csupán csak egyet, leginkább is a gyűrűs ujjunkat csillogóvá tenni.

Az ékszerek tekintetében ilyenkor előkerülhetnek a különlegesebb, feltűnőbb darabok, hiszen ünnep van és mikor máskor ragyoghatnánk igazán, ha nem ilyenkor. Egy csodás fülbevaló akár egy hétköznapi szettet is igazán alkalmivá tud varázsolni. Ez a csodálatos Forevermark fülbevaló egészen biztosan a figyelem középpontjába fogja helyezni viselőjét. Egy "V" kivágású ruhával, és ezzel a hozzá illő medállal méltó megjelenésünk lesz, legyen az alkalom akármilyen ünnepi.

... és ajándékozzunk csillogást

Azonban az a legcsodásabb, amikor a szeretteinket is meg tudjuk ajándékozni valami igazán különlegessel és csillogóval. Ez a csodás virág soha nem fog elhervadni. így kitűnő választás és örök emlék lehet akár Édesanyánknak, akár Nagymamánknak, esetleg Anyósunknak.

Kislányunkat is meglephetjük élete első igazán értékes és emlékezetes ékszerével. Ez az apró csoda minden kis fülben gyönyörűen mutat. Varázslatos ragyogása pedig méltó lesz gyermekünk mosolyához.

A nagylányoknak egészen biztosan be fog jönni ez a karácsonyi gömbre emlékeztető, fiatalos és extravagáns Tahity gyöngy medál. Elkészítése 4 hetet is igénybe vehet, így még időben vagy, ha ezzel a csodával szeretnéd igazán emlékezetessé tenni az Ünnepet valaki igazán fontos számára.


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés