Egyedivé alakíttatta eljegyzési gyűrűjét Tóth Vera

Bár sokan nem tartják jó ötletnek a karácsonyi eljegyzést, 2021. december 24-e az énekesnő Tóth Vera számára a legnagyobb boldogságot hozta meg.


Párja ugyanis három év után épp ekkor húzta ujjára az eljegyzési gyűrűt. Igaz, Vera kicsit átalakítatta, hogy még inkább tükrözze személyiségét.

Alapjaiban változott meg Tóth Vera élete néhány évvel ezelőtt.

Nemcsak megváltoztatta az életmódját és szabadult meg jelentős súlyfeleslegtől, de a szerelem is rátalált három éve Pauli Zoltán gasztroszakember személyében.

Kapcsolatukat nem tépázta meg a pandémia, sőt, 2021 végén magasabb szintre emelkedett, mikor a férfi ? valódi karácsonyi meglepetésként ? december 24-én megkérte Vera kezét egy ragyogó, kék gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűvel.

Nem meglepő módon az énekesnő azonnal igen mondott, és néhány nap múlva maga számolt be a nagy eseményről az interneten. - 3 év: Kibontakozás, eufória, mélység, karantén, szimbiózis, nehézségek, magasságok, atomrobbanás, nihil, zárkózottság, nyitottság.

Bármi jöhetett, megoldottuk, szavak nélkül is értettünk, értünk mindent. Három éve karácsonykor megfogtuk egymás kezét és úgy maradtunk, de jó is ez... Ő most megerősítette a harmóniát. Jó, hogy bízik bennem, még akkor is, ha néha csak egy ?bohém élet vagyok?? Gyerekek!

Van egy vőlegényem és egy kék gyémántom. - írta Vera közösségi oldalán és megmutatta csodás eljegyzési gyűrűjét is, melyhez rajongók százai gratuláltak.

Néhány nappal később azonban, egy tévéműsor stúdiójában már nem lehetett látni ujján az ékszert, többen rá is kérdeztek, hogy ennek mi lehet az oka. Vera egy percig sem titkolta az igazságot.

Magára formálta az énekesnő eljegyzési gyűrűjét

Szavaiból kiderült, hogy semmi baj a párkapcsolatával, csupán egy kis átalakításra volt szükség mind az eljegyzési gyűrű méretében, mind pedig a fazonját tekintve, ugyanis a karika egy kicsit kisebb volt a kelleténél.

Az apró változtatások még személyesebbé tették Vera számára eljegyzési gyűrűjét, hiszen így már tökéletesen illet a személyiségéhez.

Azóta is büszkén viseli a kék gyémántot, erről szintén közösségi oldalán vallott. - Ennek igenis van súlya. Nem szó szerint értem, hanem lelkileg.

Benne van az életünk, a belefektetett munka, a megértés, a boldog pillanatok, az egész pandémia által okozott megpróbáltatások hada, a megerősítés, a fent, a lent, a kommunikáció fontossága, a támogató szó, a társam jelenléte, az érzés, hogy szeretnek és hogy szerethetek valakit.

Persze mondják, ne egy tárgy döntse ezt el, hanem belül érezzem és tényleg nem is ez dönti el, ez csak szép szimbóluma annak a sok mindennek, amit egymásért teszünk meg nap mint nap, egy gyönyörűség, amire, ha ránézek, eszembe jut, hogy jó vagyok, ami megerősít abban, hogy értékes minden perc, amit az élet adhat.

Innentől mindig viselem, büszkén, mert ez is fontos, hogy büszkék lehessünk egymásra és különlegesnek érezhessem magam azért, hogy engem választott. ? írta Instagram oldalán az énekesnő, aki a világ legboldogabb menyasszonyának érzi magát karácsony óta.Hívjon!