Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Tőled lesz különleges

Ugye Neked is megvan a kedvenc ékszered? Amit legszívesebben soha le sem vennél? Sőt, biztosan van is olyan, amitől soha nem válsz meg. A jegygyűrűd, az eljegyzési gyűrűd, vagy egy szép lánc, amit még a nagyidtól kaptál. Ezek az ékszerek mind különlegesek. De Te, és az irántuk táplált szereteted teszi őket igazán különlegessé.


Különleges gyémánt ékszer

Szerelem első látásra

Bizony létezik. Embereknél, de ékszereknél is. Amikor meglátod és tudod, hogy nem tudsz létezni nélküle. Nem lehet megmagyarázni, mi fogott meg benne, de folyton magad előtt látod, és égsz a vágytól, hogy megszerezd.

Ilyenek az Annamaria Cammilli ékszerek is. Ezen ékszerek megihletője maga a természet. A tervező éppen ezért nagyon sok ékszerében használja fel a természet adta formákat. A növények finomsága és lágysága az ékszerekben is megjelenik, elkerülve azt, hogy bármelyik is mesterkélt, vagy szögletes legyen. Lágy vonalaik, mint megannyi csodás virág, ölelik körbe viselőjüket.

Felületük pedig egyszerre matt, és ragyogó, mint a legfinomabb selyem. Ez a különleges felület vált igazi védjegyévé és ennek köszönhető, hogy az arany árnyalatainak olyan tárházát adják vissza ékszerei, melyek létezéséről idáig még csak nem is tudtunk.

Szereted a kálát? Ez a csodálatos virág Afrikából származik, és eredetileg csak fehér színben létezett. Azonban ma már milliónyi árnyalatban pompázik szerte az egész világon. Sok menyasszonyi csokor részét képezi, hiszen gyönyörű formájú virágja szinte vonzza a tekinteteket. Míg az eredeti, fehér virág májusban, addig színes társai a nyáron nyílnak. Némelyek akár a 2,5 méteres magasságot is elérik. Bár az igazi kála hat hétig képes megtartani lenyűgöző szépségű virágát, ékszerként örök pompájában ragyoghat.

A Cammilli medálok egyik királynőjét is ez a csodás virág ihlette. Az Annamaria Cammilli Calla medál fehéraranyból készült, csodálatos matt részletekkel. Briliáns csiszolású gyémántkövekkel díszített. Természetesen más színben és többféle formában is megrendelheted. És választhatsz egy tökéletesen hozzáillő gyűrűt, és fülbevalót is mellé.

Az örök elegancia és a halhatatlan virágzás szimbólumaként viselheted, egyszerűen minden megjelenéshez illik. Lehet szó elegáns esküvőről, vagy egy hétköznapi viseletről, ragyogása magával fog ragadni Téged, és azokat is bűvkörébe vonja, akik csak meglátják.

A halhatatlan virágok

Nem csupán a kála ihlette meg az ékszerházat. Más, csodálatos virágok is a kollekcióban nyertek örök életet. Az Annamaria Cammilli Dorothy nyakék virágba borítja viselőjét. Ez a különleges ékszer szintén briliáns csiszolású gyémántokkal díszített. Csodálatos, egyedülálló darab, melyet a matt felület tesz igazán különlegessé és izgalmassá.

A varázslatos nyaklánc szépségét tökéletesen egészíti ki a hozzá illő gyűrű és fülbevaló. Ezek a virágok soha nem hervadnak el, és örök társaink lehetnek, bármilyen évszak, bármilyen napszak is legyen éppen.

És hogy a nálunk vásárolt ékszerek valóban egy életen át hű társai legyenek viselőjüknek, a következőkkel kedveskedünk minden vásárlónknak:

-örökös garanciális tisztítást és polírozást biztosítunk minden nálunk vásárolt ékszerhez
-ingyenesen méretre állítjuk ékszereinket
-minden vásárolt ékszerünk mellé vásárlási bizonylatot, azaz Certificate-t adunk, mely garantálja a felhasznált kövek minőségét és feltüntet minden, az ékszerben megtalálható anyagot
-hogy amikor épp nem viselőjüket ékesítik, akkor is jó helyük legyen, minden egyes ékszerünkhöz ékszertartó dobozt és táskát adunk ajándékba
-évente egy alkalommal ingyenesen ellenőrizzük ékszerét, és ingyenesen javítjuk, ha mozgó kő, repedés, vagy egyéb károsodás érte.

Mert az ékszer a szenvedélyünk.


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés