Egy szín, amely tiszta és sejtelmes

A kék színt nem viselheti bárki. Annyira kifejező, és annyira mély, hogy fontos, hogy a viselője és a szín tökéletes összhangban legyenek egymással, különben oda a hitelesség és vele a varázslat is.


Kék gyémánt ékszer

A sejtelmes kék

A kék a béke, a nyugalom, a csend, a kommunikáció és a kapcsolatok színe. A hit szimbóluma, az anyai értékek, a szeretet és a türelem erényének megtestesítője. Nem lehet tehát csak úgy viselni. A kék nem egy megúszós szín. Pillanatok alatt a figyelem középpontjába állítja viselőjét, de nem kérkedően, hanem finoman, ahogyan csak ő képes erre.

A kéket szerető emberek éppen ezért kiegyensúlyozottak, komolyak, világosak és őszinték a szándékaik. Kiváló tanulási képességekkel, élénk képzelőerővel és jó ítélőképességgel rendelkeznek. Fontos számukra a nyugalom.

A királykék szín az intuíció, a bölcsesség színe. A királykéket szerető emberek jellemzője, hogy nagyon határozottak, és gyorsan döntenek. Mindemellett nagyon is bele tudják képzelni magukat valakinek a helyzetébe, és képesek világosan látni az őt körülvevő szituációt. A kék tehát meghatározó szín, amelyet nem viselünk véletlenül. Különösen nem, ha egy ékszerről van szó.

A kék, mint ékszer

A kék színű ékszer magabiztosságra utal. Egészen biztosan fel fog tűnni, és vele együtt a viselője is. Nem fér bele a rejtőzködés, a színlelt szerénység, csak a valódi érzések. Kiemeli viselője belső és külső szépségét egyaránt. Nem hétköznapi, így minden viselethez és alkalomhoz illik, de valóban tudni kell viselni. Ha több kék színű ékszert is szeretnénk magunkon tudni egyszerre, fontos, hogy azok árnyalata ne térjen el egymástól, hiszen az nem a kívánt hatást erősítené. Az összhang az elegancia velejárója, és ezt egy ennyire szembetűnő színnél soha nem szabad elfelejtenünk.

Egy csodálatos, kék színű gyűrű szinte bármilyen viseletet képes alkalmivá varázsolni, azonban annyira mesébe illően szép, hogy hétköznap sem mondhatjuk soknak. Ha mélyebb kék gyűrűt választunk, a hatás is jóval erőteljesebb lesz. Ebben szinte visszaköszön az óceánok sejtelmes mélykékje, amely egyszerre vonzó és veszélyes. Ha rápillantunk, tudjuk, hogy viselője nem véletlenül húzta aznap az ujjára. Kiköveteli magának a figyelmet, de mindezt úgy, hogy az a legtermészetesebben irányul felé. Mert ezt a szépséget mindenkinek látnia kell, és senki sem képes elfordítani a fejét a látványára.

Ennek a gyűrűnek története van. Legalábbis egészen biztosan rá fognak kérdezni, miért viseli, kitől kapta az, akinek az ujját díszíti. Mert egy ilyen csodát nem választunk és kapunk csak úgy.

Kiegészítve egy mélykék fülbevalóval már igazán olyan hatást kelt, amelyről nehezen tudnánk megfeledkezni. Tökéletes lehet egy nyáresti vacsorára, hiszen akármilyen egyszerű ruhát is képes igazán alkalomhoz illővé varázsolni. De akkor sem tudják majd levenni rólunk a szemüket, ha a munkahelyi ebéden viseljük. Mert a kék mindenhez illik, mégsem jellegtelen. Hangsúlyos, de mégsem elnyomó. Nem lopja el a show-t, de nem is hagyja, hogy észrevétlen maradjon. Pontosan annyit mutat meg, amennyit kell, és egészen biztosan nem fogják tucatékszernek gondolni, hiszen egyénisége van.

A kék ékszer igazi különlegesség, amit merni és tudni kell viselni, de cserében egy igazi, örök társat kapunk, amely elhiteti velünk, hogy az élet igenis tud még csodákat tartogatni.Hívjon!