Szerelmi vallomás ékszerekkel | Blog | Gyemantgyuru.hu

Szerelmi vallomás ékszerekkel


A Valentin-nap a meghitt randevúk tökéletes apropója, és lehetne e romantikusabb ajándékkal megdobogtatni kedvesünk szívét, mint egy csodás gyémánt ékszer? De minden ékszer mást és mást jelent, ezért nem árt felkészülnöd, hogy a legpontosabban fejezhesd ki érzéseidet kedvesed felé.


Csak a jegygyűrű jelenti a szerelmet?

gyémánt jegygygyűrűBár sok nő számít a szerelmesek ünnepén lánykérésre, emiatt még nagyobb a nyomás a férfiakon, ezért sokszor választanak inkább egy nyakláncot, vagyfülbevalót ajándékul. Ami miatt még véletlenül sem szabad elkeseredni a hölgyeknek, hiszen minden fajta ékszer másképp fejezi ki párjuk érzelmeit.

A nyaklánccal a férfi kifejezheti erős érzelmeit és kötődését párja felé, ráadásul az ékszert központi helyen a szív környékén viseli szívük választottja, így egy megfelelően kiválasztott lánc, akár egy csillogó medállal kiegészítve, összetartozásuk igazán meghitt jelképe lehet. A hölgyek gyakran érintik meg a láncot, vagy a rajta található medált, amikor akaratlanul is eszükbe jut a szeretett férfi, akitől az ékszert kapták, így a gyűrű után egy szép nyaklánc a legszemélyesebb és legromantikusabb ajándék.

Mielőtt karkötőt vásárolnánk

A karkötő a legkevésbé kedvelt ékszertípus, mert távolságtartást és személytelenséget tükrözhet a nők számára. Ezen kívül a legtöbb nő nem szívesen hordja ezt a fajta ékszert, mivel zavaró lehet munka közben, vagy amikor fel-le csúszkál a csuklón. Ha nem szeretnénk nagy romantikus gesztusokat tenni, de mégis meglepnénk ékszerrel párunkat, egy pár szép fülbevalóval érdemes megajándékoznunk őt, melyet szívesebben hord majd.

Régóta boldogságban

Akik már sok hosszú évet töltöttek el boldogságban, valószínűleg már többször meglepték párjukat pár aprósággal, azonban egy különleges ékszerszettel, drágaköves vagy igazgyöngyös darabokkal megkoronázhatják kapcsolatukat. Továbbá a férfi igazán kifejezheti, mennyire becsüli és hálás a kapcsolatban vagy házasságban eltöltött évekért, és továbbra is örömmel halad kedvesével az úton.

Eljegyzési gyűrű, jegygyűrű kedvező árakon!

HĂ­vjon!