Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Szerelem koronavírus idején

Gabriel García Marquez óta tudjuk, hogy a szerelemnél nincs nehezebb dolog ezen a világon. De hát szebb se nagyon akad. Ő a kolera idején dúló szerelemről írt, ahol a két, akkor már idős szerelmest nem elszakítja, hanem egy életre összeköti a karantén. A lényeg azonban ránk nézve az, hogy az igaz szerelem mindenképpen be kell, hogy teljesüljön, akármilyen akadályt is gördít elé az élet.


Szerelem koronavírus idején

Fel a fejjel!

Így hát attól, hogy az életünk most gyökeresen megváltozott és minden más, mint pár hónappal ezelőtt, még ne mondjunk le arról, hogy éljük azt. Minden szépségével együtt. Biztos, hogy nem most jött el az óriási eljegyzési bulik és esküvők ideje. De valóban az a lényeg, hogy hányan vannak ott?

Hiszen amikor kialakult, akkor is csak Ti ketten számítottatok. És jobb esetben az első randin, és az első közös reggeli ébredéskor is csak Ti ketten voltatok ott. Így hát ha mostanában terveztétek az eljegyzést vagy az esküvőt, nem feltétlenül kell elhalasztanotok.

Eljegyzés, kicsit másképp

Ha nem vagytok írek, és nincs szökőév, akkor a lánykérést általában a férfiak kezdeményezik. És hát ugye tudjuk, hogy ez egy óriási lépés. Meg is szokott remegni közben a lábuk. Ezért ha férfi vagy, olvasod ezt az írást, és úgy érzed, eljött az idő, hogy megkérd életed szerelmét, hogy kössétek össze az életeteket, ne halogasd tovább, legfeljebb egy kicsit gondold újra a módját.

Ha lány vagy, és vágysz már a lánykérésre, felejtsd nyitva ezt az oldalt a laptopodon. Hátha meglátja. Ráadásul itt még a tökéletes gyűrűre is rá tud találni.

Az étlap végtelen

Hogy mi a leghatásosabb lánykérés titka? Hát hogy szívből jöjjön. És érezze, hogy fontos Neked.

Először is, válaszd ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt. Ez fontos, mert enélkül nem fog menni. Majd amikor ez már megvan, gondold át, melyik lehet az a pillanat, amikor kellően nyugodt körülmények között tudsz sort keríteni a lánykérésre úgy, hogy Ő a legkevésbé számítson rá.

Ha együtt éltek, nyert ügyed van. A helyszín lehet akár a saját otthonotok is. Na persze azért nem árt, ha viszel bele egy kis pluszt. Égő gyertyák között, halk zenével várni, örök emlék lesz mindkettőtöknek. (Akár igent mond, akár nem. De persze bízzunk benne, hogy kedvező lesz a válasz, legyen az bármelyik is a kettő közül.) De a viccet félretéve, hidd el, nem kell ahhoz ezres tömeg és tűzijáték, hogy boldog legyen a pillanat.

Ha kertes házban laktok, feldíszítheted a kertet is. Ha vannak kis napelemes lámpáitok, tedd őket két sorba és a kis fények vezessék Őt oda Hozzád.

Ha nem laktok együtt, elhívhatod egy sétára, valamilyen eldugott, de szép helyre, ahol csak Ti ketten vagytok. De be is csengethetsz hozzá és térden állva, a kezedben a gyűrűvel is várhatod, hogy ajtót nyisson. Azért ezt csak akkor válaszd, ha egyedül él.

De hidd el, mindegy, hogy hol és mikor. Az nem mindegy, hogy milyen módon. Hogy mit mondasz és mit mond közben a szemed. Ez a nap örökre fontos része marad a közös életeteknek. És ne az számítson, hogy valaki felvegye a telefonjával. Mert a szívetek úgyis megőrzi ezeket a pillanatokat, mindörökké.


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés