11 ötlet, hogy milyen ékszert viselj nyaralás közben | Blog

11 ötlet, hogy milyen ékszert viselj nyaralás közben

Végre itt a nyár, és ha igazán szerencsések vagytok, éppen a nyaralásotokra készültök. Abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy ne csak Ti, hanem ékszereitek is ragyoghassanak a pihenésetek alatt. .


ékszer nyaraláshoz - Az ezüst ékszerek könnyen elszíneződhetnek, feketévé válhatnak, ha vízzel érintkeznek, így ezeket inkább vedd le, mielőtt megmártóznál. Az arany ékszereknek sem tesznek jót a strandokon használt fertőtlenítőszerek, zöld színűvé válhatnak tőlük, így lehetőleg ne nemesfém ékszerekben gondolkodj, amikor összeállítod a viselni kívánt kiegészítőidet. .

- A sós tengervíz sajnos könnyen mattá teheti ékszereidet, érdemes tehát az igazán különleges darabokat a szárazabb programokra, városnézésekre, vacsorákra tartogatni. .

- Egy elegáns vacsora alkalmával nyugodtan viselhetsz feltűnőbb, merészebb kiegészítőket. Frissen barnult bőrödön kitűnően mutatnak a csillogó kövekkel díszített ékszerek. Egy ?V" nyakú ruhát például remekül feldobhatsz egy hosszabb, nagyobb medállal díszített lánccal, míg egy magas nyakú darabhoz inkább a nyakat szorosan körül ölelő nyakékeket ajánljuk. Nyáron sokkal szabadabban válogathatsz, nem tilosak a kövekkel díszített hajékszerek sem. .

- Egy feltűnő ékszer feldobja a fürdőruhát és persze a viselőjét is, de ha nem szeretnéd, hogy a helyének lenyomata is feltűnő legyen a bőrödön, napozáskor jobb, ha a láncokat, karkötőket a szobában hagyod. .

- A naptejek, napolajok könnyen lerakódhatnak az ékszerek felületén, és mattá tehetik azokat, így ha mindenképpen ékszerben szeretnéd süttetni (nemlétező) hasadat, akkor várd meg, amíg a napvédő megszárad a bőrödön, és utána tedd fel kiegészítőidet. .

- Ha szaunázni indulsz, ne felejtsd el levenni láncodat, karkötődet, mert azok a magas hő hatására gyorsan felmelegednek és komoly égési sérüléseket okozhatnak. A hosszú, lógós fülbevalók is veszélyesek lehetnek, hiszen a nedves bőrhöz könnyebben hozzá tudnak tapadni, ami igen fájdalmas tud lenni a nyak környékén. .

- Mindenképp ellenőrizd ékszereid biztonsági kapcsait, mielőtt vízbe mennél, mert úszás, csúszdázás vagy élményfürdőzés közben könnyen előfordulhat, hogy kinyílnak, és elveszítheted őket. A legtöbb esetben sajnos észre sem veszed azonnal, sokszor csak a szállodában tűnik fel, hogy valami hiányzik. Természetes vizekben szinte lehetetlen megtalálni bármit is, a strandon pedig nehéz rávenni a személyzetet, hogy azonnal eresszék le a vizet a medencéből és pecázzák ki Neked elvesztett láncodat, karkötődet a szűrőből. .

- A fekete fürdőruhához viselt arany-színű ékszer varázslatosan mutat. Egyszer próbáld ki! A hatása igazán lenyűgöző! .

- Nyáron minden belefér, ha színekről, formákról, ékszerekről van szó. A strandon ne az igazán értékes darabjaidat hordd, nyugodtan válassz valami színeset, ami jól passzol a bikinidhez vagy a hangulatodhoz. Az anyaga bármi lehet, még olyan is, amit máskor és máshol biztosan nem viselnél, a lényeg, hogy vízálló legyen és tartsa meg a színét és formáját a megmártózás után is. Gyöngyök, kagylók, tengeri motívumok mind-mind szóba jöhetnek. De ne ess túlzásba, ne keverj sokféle mintát! .

- Gondolj a kényelmedre, és ne vegyél fel túl sok ékszert a strandra. A legtöbb tevékenységed közben amúgy is csak zavarnának. Egy szép lánc vagy egy vékony karkötő éppen elég, hogy odavonzza a tekinteteket, de ne akadályozzon meg az önfeledt strandolásban. .

- A végére hagytuk a legfontosabbat: ha nyaralás alkalmával véletlenül otthon maradnának kedvenc ékszereid, lepd meg Magad valami igazán széppel, ami azon túl, hogy csodás kiegészítője lesz ruháidnak, a nyaralásra is mindig emlékeztetni fog. Még jobb, ha a párod teszi ezt meg helyetted, és Ő csal mosolyt arcodra egy igazán különleges darabbal. Ennek eléréséhez sajnos nincs teljesen biztos tippünk, de ha ezt a blogot olvasod, biztosak vagyunk benne, hogy egy igazán életrevaló hölgy vagy és meg fogod oldani! .

Hívjon!