Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Őrült lánykérés

Két éven át hordta jegygyűrűjét a nő, mire menyasszony lett.

A szerelem a legjobbat hozza ki az emberekből. Egy ausztrál férfi a világ legkülönlegesebb módján nyújtotta át az eljegyzési gyűrűt barátnőjének.
Sokan úgy gondolják, a férfiakba nem szorult elég romantika.


LánykérésErre azonban ékesen rácáfolt az ausztrál Terry, aki egészen különleges módon kérte meg párja, Anna kezét néhány évvel ezelőtt.

Kétszer adta át neki ugyanis az eljegyzési gyűrűt. Először úgy, hogy a lány sem tudott róla!

Évfordulós ajándék rejtette a jegygyűrűt

Egy éve járt együtt Terry és Anna, és a férfi azon törte a fejét, hogy mivel lepje meg kedvesét.

Mivel tudta, hogy a párjával akarja leélni az életét, de a lánykérést még korainak tartotta ? félt, hogy elijeszti szerelmét -, úgy döntött, különleges ajándékot készít, a saját kezével.

Kreált egy medált a Tasmániában honos Huon fenyő fájából. Két darabot csiszolt formára és egy kis mélyedést faragta az egyikbe, amibe az eljegyzési gyűrűt rejtette.

Aztán óvatosan összeragasztotta a két felet és egy tengeri csiga házának darabjával díszítette az egészet.

Kicsit tartott attól, hogy Annának nem fog tetszeni, mert tudta, hogy igen válogatós az ékszerek terén, de remélte, tetszik majd neki.

Így mesélte el a történetet Terry a HuffPostnak.

A lány azonban az első pillanattól fogva imádta a természetes anyagból készült nyakéket, egyrészt a szépsége miatt, másrészt pedig azért, mert szerelme saját kezével készítette.

A tökéletes eljegyzési gyűrűhöz tökéletes helyszín és pillanat dukál

Másfél éven át viselte Anna a nyakláncot úgy, hogy egy pillanatra sem vette le.

2016-ban úgy döntöttek, Skóciába utaznak, mert ez volt az a hely, amit mindketten látni szerettek volna. Terry ekkor kezdte el tervezni, hogy kéri majd meg szerelme kezét.

Nem volt könnyű dolga!

- Egy novemberi napon jutottunk el a Smoo barlanghoz, amely egy régi skandináv szóból kapta a nevét és azt jelenti: rejtekhely.

Úgy gondoltam, ez a tökéletes helyszín a nagy kérdésre.

Megkértem Annát, hogy vegye le a nyakláncát, mondván, szeretném lefotózni a medált egy kompozícióban. Mikor átadta, arrébb mentem, előkaptam a zsebkésem és szétnyitottam a ragasztás mentén a medált.

Aztán Anna mögé léptem, térdre ereszkedtem és mikor megfordult, megkértem a kezét.

Szerencsére igent mondott és felhúzhattam az ujjára az eljegyzési gyűrűt. - mesélte Terry, aki azt is elárulta, hogy szerelme egy kicsit kiakadt, mikor rájött, hogy több mint egy évig hordta a jegygyűrűt a nyakában.

- Miután Anna a nyakamba ugrott, pár pillanat múlva le is teremtett. - folytatta a fiú. - Hát persze, hogy letoltam. Azt kiabáltam, hogy "Te nagyon hülye, el is veszíthettem volna!", közben pedig potyogtam a könnyeim a boldogságtól. - vette át a szót Anna, aki aztán arról is beszélt, hogy tervezik a jövőjüket.

Kiderült. hogy a jövőről teljesen egyformán gondolkodnak. Úgy döntöttek, hogy az esküvővel még várnak addig, míg össze tudnak némi pénzt spórolni egy kis házra és földre, ahol gazdálkodhatnak majd.

Ott is akarnak majd megesküdni egy meghitt, családias szertartás keretei között. - Egyikünk sem vágyik hatalmas esküvőre.

Azt nem éreznénk a sajátunknak. - mondta Terry.


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés