Az örök szerelem titka, ékszerbe zárva | Blog

Az örök szerelem titka, ékszerbe zárva

Szenvedély és elegancia

A maga természetes szépségében és egyszerűségében megmutatni valamit igazán nagy kihívást jelent a mai világban. Mégis ezzel lehet igazán kitűnni. Szeretnénk bemutatni a kínálatunkban szereplő, varázslatos Annamaria Cammilli ékszereket.


Annamaria Cammilli

A csoda reggeltől estig tart

Léteznek olyan ékszerek, amelyeket nappal tudunk viselni. És vannak olyanok is, amelyeket kifejezetten az éjszakai eseményekre alkottak meg. Ezeket kényelmetlen lenne a hétköznapokban viselni és nem is illenének oda, hiszen éppen ellenkező hatást váltanának ki, mint amit egy nagyszabású eseményen történő viselésükkor.

Azonban az igazán nagy kihívás olyan ékszert alkotni, mely ugyanúgy megállja a helyét és a viselőjére irányítja a csodálattal teli figyelmet akár nappal, akár éjszaka jelenünk meg benne. Ezt a stílust teremtette meg az Annamaria Cammilli Firenze ékszerház az ékszereivel.

Ahogyan elkezdődött

Anna Maria Cammilli a hatvanas években, középiskolás kora óta Firenzében élt. Szobrászként és festőként kezdett ékszerekkel foglalkozni. Nagyon érdekelték a különleges kövek, melyekről mindent meg szeretett volna tudni, így folyamatosan képezte magát.

A hetvenes években nyitotta meg első ékszerüzletét, amely a férje nevét viselte. A Firenze szívében lévő üzletet nagyon hamar felfedezték a különleges ékszerek miatt.

1983-ban megalakult az Annamaria Cammilli Gioielli márkanév.

A 90-es évek hozták meg a nemzetközi áttörést számára. Először Japánban kezdték el árusítani ékszereit, ahol a virágmintái miatt ?a virágok hölgyének? nevezték.

Gyermekei segítségével 2009-ben sikerült igazán nagy vállalkozássá válniuk. Mivel férje családja is ékszerkészítéssel foglalkozott, immár öt generáció óta alkotják meg különleges ékszereiket.

Manapság a világ egyik legkeresettebb exkluzív ékszermárkájává váltak. Alkotásaik ott vannak a világ legelőkelőbb ékszerüzleteiben.

A dizájn

A letisztult vonalak, a karcsún és lágyan ívelő formák tökéletesen illeszkednek viselőjükhöz, mind fizikai, mind lelki értelemben.

Egyediség és tökéletesen eredeti dizájn jellemzi ezt a csodálatos olasz ékszerházat. A matt és a fényes részletek keveredése a szem számára igazi gyönyört jelent, a bőr számára pedig olyan érzést okoz, mintha selymet viselnénk, arany ékszernek álcázva.

Nem ragaszkodnak a konvencionális formákhoz, mégsem mesterkéltek. Előtérbe helyezik a föld kincseinek látványvilágát, mégis jövőbe mutatnak. A sivatagi homokdűnéket megidéző hullámok és a szél által formált homok látványa, mind-mind hatnak rájuk és részét képezik annak a stílusnak, melyek az ékszerek látványvilágának kialakításánál a legfőbb szerepet játszák.

Mert nincs gyönyörűbb, mint egy magabiztos nő

Akármilyen gyönyörű lehet egy ékszer, ha a viselője híján van az egészséges önbizalomnak, nem fogja tudni kiemelni szépségét. Ezért ékszereiket azoknak a hölgyeknek ajánlják, akik a hétköznapi életben is fontosnak tartják a nőiességet és az eleganciát.

Az ékszer, melynek selymes érintése van

Az ékszerek kialakításánál döntő szempont volt, hogy semmilyen éles forma, zavaró tényező, semmiféle kényelmetlenség ne érje azok viselőjét. Így a bennük lévő kövek, gyémántok is úgy vannak csiszolva, hogy azok széle a lehető legfinomabb érintést nyújtsa. Műalkotások, melyek mégis természetesnek hatnak, így nem elnyomják, hanem kiegészítik és kiemelik viselőjük báját.

Ékszerbe rejtett dinamizmus

A formák magukban hordozzák a dinamizmust. A textúra elsősorban a csillogó és a matt között feszülő ellentétre épül, mely egyszerre biztosít intenzív és eklektikus megjelenést. Egyszerűen nincs hozzá fogható. A hatása alól senki sem tudja kivonni magát.

Mini műalkotások

Ezek az ékszerek valódi kis szobrok, melyek a természetet a maga tökéletességében jelenítik meg. Viselőjük mindenképp a figyelem középpontjába kerül, de ezek az általa viselt csodák nem kelnek versenyre vele, hanem éppen ellenkezőleg, kiemelik a tömegből, varázslatossá teszik őt.HĂ­vjon!