Válik Kim Kardashian, hónapok óta nem viseli karikagyűrűjét

Nem bírta ki a kritikus hetedik évet Kim Kardashian harmadik házassága, az idomairól híres celeb tavaly novemberben vette le meglepően egyszerű karikagyűrűjét.


Kim Kardashian karikagyűrűje Azóta hivatalosan is beadta a válókeresetet.

Már az is meglepte a világot, mikor a valóságshow sztár Kim Kardashian 7 éve, 33 évesen feleségül ment a nem kevésbé botrányhős rapperhez, Kanye West-hez, miután nem sokkal előtte véget ért a második, 72 napig tartó házassága.

Az is sokakat megdöbbentett, hogy hamarosan egymás után érkeztek a gyerekek a magamutogató párhoz, szám szerint négyen, North West, Saint West, Chicago West és Psalm West.

A kicsik közül a második kettőt már béranya hozta világra, mert Kimnél komoly, életveszélyes problémák jelentkeztek mindkét terhességénél, ezért nem mert kockáztatni.

Eltűnt a karikagyűrű

Sokáig úgy tűnt, hogy Kim és Kanye igazi álompár, ezért is döbbentek meg a páros rajongói, mikor a családanya az egyik tavaly novemberi fotózáson nem viselte karikagyűrűjét, december 17-től pedig egyáltalán nem látták rajta többé.

Ugyan már korábban is pletykáltak arról, hogy nincs minden rendben a házaspár háza táján - főleg a rapper finoman szólva is fura dolgai miatt, például jelöltette magát az Amerikai Egyesült Államok elnöki címére és saját egyházat is alapított.

Mivel azonban ők nem nyilatkoztak a témában, úgy tűnt, hogy csupa szokásos, mindennapi problémával küzdenek.

Miután azonban Kim a karikagyűrűje nélkül jelent meg, ismét elindultak a találgatások és most igaznak is bizonyult a szóbeszéd.

A híresség tavaly valóban különköltözött férjétől a gyerekekkel, idén februárban pedig - 7 év után - hivatalosan is beadta a válókeresetet.

Bár úgy tudni, Kimet Hollywood legjobb válóperes ügyvédje képviseli, aki minden dollárért ölre megy ügyfelei érdekében, a házaspár most mégis a gyerekek ügyével van elfoglalva, mindketten közös felügyeleti jogot kértek a bírótól.

Hatalmas gyémánt helyett sima karikagyűrűt viselt

Mivel Kim a végletek embere, nem döbbent meg senki azon, hogy West egy 15 karátos, Lorraine Schwartz gyémánt eljegyzési gyűrűvel kérte meg a kezét 2013-ban, Kardashian pedig büszkén viselte az extravagáns ékszert.

Azonban - miután 2016-ban kirabolták hotelszobáját a Párizsi Divathét alatt - Kim nem kért egy újabb hatalmas ékszert. Úgy döntött, ezentúl inkább a kifinomultabb vonalat követné és egy egyszerű arany karikagyűrűt választott magának.

Ő nemcsak a stílusa finomodásával magyarázta ezt a döntését, hanem azzal is, hogy a négy gyerek terelgetése közben nem viselhet hatalmas ékkövet.

Egyrészt baja eshet a gyűrűnek, másrészt pedig nem is lenne túlságosan praktikus viselet a mindennapok során.

Sokat hoz a konyhára a válás?

Úgy tűnik, a dúsgazdag anyukának később sem kell majd nélkülöznie, hiszen mióta kiderült, hogy Kanye-vel elválnak útjaik, Instagram oldalának követői száma elérte a 200 millió tagot!

Mikor még 101 millióan követték, egy-egy reklámot tartalmazó posztért kerek 250.000 dollárt fizettek neki a cégek, de ahogy nő a rajongótábor, ez az összeg is úgy kúszik felfelé.Hívjon!