Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Mitől válik szerethetővé egy ékszer?

Szebbnél szebb ékszerek közül válogathatunk a boltokban, webáruházakban. Egy szép kő vagy minta láttán könnyen szerelembe esünk és az előtt vásárolunk, mielőtt átgondolnánk, hogy vajon szeretni fogjuk-e a kiszemelt ékszereket. Az, hogy szívesen hordjuk-e a mindennapokban a nyakláncokat, fülbevalókat vagy gyűrűket több tényezőtől is függ.


szerthető ékszer

Kényelem

Az egyik legfontosabb, hogy a kiválasztott ékszerek kényelmesek legyenek. A megfelelő méretválasztás mellett arra is érdemes odafigyelni, hogy milyen anyagból készülnek, ugyanis irritálhatják a bőrt, súlyosabb esetben pedig akár kiütést is okozhatnak. Amennyiben hétköznapi viseletre szánjuk az újonnan megvásárolt ékszereket, akkor érdemes kisebb, egyszerűbb darabokat választani, melyek nem akadályoznak minket a hétköznapi tevékenységek elvégzésében. Az az ideális, ha észre sem vesszük, hogy rajtunk vannak, csak akkor, ha valaki megcsodálja őket. Ékszerek ,nyakláncok, jegygyűrűk itt!

Stílus

A hétköznapokra szánt ékszerek esetében lényeges kérdés, hogy vajon passzolnak-e az utcai öltözékünkhöz? Alaposan át kell gondolni, hogy akkor is feltudjuk-e venni őket, ha nem egy elegáns outfitet állítunk össze reggel, hanem sportosabb ruhákat választunk ki a gardróbszekrényből. Más a helyzet, ha egy különleges alkalomra készülünk, vagy egy nagyszabású rendezvényre vagyunk hivatalosak, ahol figyelembe kell venni a dress code-ot. Ilyenkor bátran választhatunk feltűnőbb ékszereket, melyek remekül passzolnak a koktélruhához, nadrágkosztümhöz, vagy más alkalmai öltözékhez.

Szín

Ma már meglehetősen színes ékszer kínálatból válogathatunk. A hagyományos fehér, illetve sárga arany mellett vannak narancs, vörös és rose árnyalatban tündöklő ékszerek is. A köves kialakítású változatok esetében pedig a kő színe is nagyon változatos lehet, a legnépszerűbbek közé tartozik a türkiz, királykék, korall, smaragdzöld, fekete és vörös. Vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen színeket viselünk szívesen és a kiválasztott darabokat össze tudjuk-e egyeztetni a régi kedvenc ékszereink színével. Találja meg ön is álmai Eljegyzési gyűrűjét a széles kínálatunkban!

"Karikagyűrűk minden mennyiségben és kiváló minőségben itt!


<< vissza blogba

Időpont-egyeztetés