Mitől lesz felejthetetlen a lánykérés?

Amikor egy férfi elszánja magát a nagy elhatározásra és megkéri élete szerelme kezét, akkor ezen a jeles eseményen mindennek tökéletesen kell elsülnie. A helyszínnek, a hangulatnak és minden olyan körülménynek, ami felmerülhet a lánykérés közben. Mind közül talán az ékszeres dobozból előbukkanó gyűrű látványa az, ami a hölgyek számára felejthetetlenné teszi ezt a jelentőségteljes pillanatot. Ugyanakkor nem csak az ékszer kiválasztására kell nagy gondot fordítani, hanem arra is, hogy a lehető legkreatívabb módon történjen meg az átnyújtása.


A tökéletes gyűrű

lánykérés gyémánttalA nősülni szándékozó férfiakra nagy nyomás nehezedik, amikor meg kell találniuk azt az eljegyzési gyűrűt, amivel azonnal el tudják kápráztatni a párjukat. A repertoár meglehetősen színes, ami lehetővé teszi, hogy mindenki azokat az ékszereket válassza, amik a leginkább passzolnak a kedvesük ízlésvilágához. A bőség zavara azonban még a leghatározottabb lovagokat is megtorpanásra késztetheti. A változatos formák és színárnyalatok egészen elképesztő kombinációi sorakoznak fel a gyűrűkínálatban. Nézelődés közben felmerülhet a kérdés, hogy mi alapján kerüljön kiválasztásra a minden szempontból tökéletes ékszer? Ilyenkor érdemes a belső megérzésre hagyatkozni, ha ugyanis két ember alaposan ismeri egymást, akkor nem születhet rossz döntés. A közeli hozzátartozókat és a barátokat is érdemes bevonni a gyűrűvásárlásba. Sokszor nekik is jó meglátásaik vannak és a megvásárolni kívánt gyűrűvel kapcsolatban olyasmire is fel tudják hívni a vőlegény jelölt figyelmét, amire ő addig nem gondolt.

Egy frappáns ötlet

Bár kétségkívül a gyűrű kinézete teszi tökéletessé a lánykérést, mégis az átnyújtás módja is nagy szerepet játszik abban, hogy emlékezetes legyen a pillanat. Ehhez egy kis kreativitásra is szükség van, a hölgyeket ugyanis egyre kevésbé lehet lenyűgözni a közhelyesnek számító körítésekkel. Arról nem is beszélve, hogy egy káprázatos jegygyűrű megköveteli, hogy méltó módon kerüljön átadásra a szeretett hölgynek. Néha elég egy különleges helyszín vagy egy olyan gesztus, ami örökre belevésődik a nő emlékezetébe. Nem feltétlenül kell mindent gondosan leszervezni, a spontán eseményeknek sokszor nagyobb varázsa van. Az is remek ötlet, ha a gyűrű különös csomagolást kap, így a hölgyet a szokottnál is nagyobb meglepetés éri az ajándék kibontásakor és eszébe sem jut nemet válaszolni a feltett kérdésre.

Karikagyűrű óriási választék, verhetetlen ár!Érdeklődjön kollégáinknál!Hívjon!