Milyen fülbevalót viseljek?

A fülbevaló az az ékszer, amiből talán a legszélesebb a választék. Vannak kicsik, nagyok, kövesek, kő nélküliek, egyszerűbbek, díszítettebbek, lógósak, "bedugósak", karika fazonúak, beakasztósak, és még a végtelenségig lehetne sorolni. Persze eltérő díszítéssel, kialakítással, mintával, színekkel. A hatalmas választék előnye, hogy garantáltan mindenki találhat olyan fülbevalót, ami a leginkább megfelel az ízlésének. Hátrány ugyanakkor, hogy sokszor lehetünk zavarban amiatt, hogy nem igazán tudjuk, milyen fülbevalót illik viselnünk egy adott alkalomra, és azt se mindig egyszerű eldönteni, hogy melyik fazon mihez passzol igazán. Ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.


Nagy, lógós fülbevalók

gyémánt gyűrűEzek a nagyméretű, gyönyörű, tekintetet vonzó fülbevalók szinte minden nő számára nagyon csábítóak. Nem mindig érdemes ugyanakkor egy ilyen darabhoz nyúlni, mert bizonyos körülmények között már túl sok lehet. Ahogy említettük, egy ilyen fülbevaló önmagában is meglehetősen vonzza a tekinteteket, ezért akkor tud igazán érvényesülni, ha a ruha, amihez viselni szeretnénk, viszonylag egyszerű, letisztult, nem túl mintás. A túl sok egyéb ékszer is ronthatja az összképet egy ilyen fülbevaló esetében, ezért érdemes arra is figyelni, hogy mi van rajtunk még a fülbevalón kívül.

Pici, bedugós fülbevalók

Ezek annyira szolidak, hogy gyakorlatilag bármihez megfelelőek. Ha nem szeretnénk különösebben hangsúlyos megjelenést, egy ilyen fülbevaló garantáltan jó választás. A picit nagyobb, beakasztós, de még mindig nem kifejezetten nagy darabok is viszonylag univerzálisak, vagyis bármihez fel lehet őket venni. Leginkább azt kell figyelembe venni, hogy hozzánk passzoljon az adott darab, mi jól érezzük magunkat vele.

Mi a helyzet több fülbevaló esetén?

Ha több lyuk is van a fülünkön, érdemes csak a legalsóban viselni a hangsúlyos fülbevalókat, a többibe a pici, bedugós variációt válasszuk. Sokan úgy vélik, ha elegánsak szeretnénk lenni, a plusz fülbevalóktól érdemes megszabadulni. Ez azonban nem feltétlenül kötelező: pici, köves, szépen csillogó darabok tökéletesen kiegészíthetik az alsó lyukban lévő párt.Hívjon!