Milyen fülbevalót válasszunk? | Blog | Gyemantgyuru.hu

Milyen fülbevalót válasszunk?

Mint a legtöbb ékszerből, fülbevalóból is gyakorlatilag végtelen a kínálat, már ami a formát, hosszt, díszítettséget, alapanyagot és a kapcsokat illeti. Ilyen választék esetén már a bőség zavara miatt is nehéz lehet eldönteni, hogy milyen fülbevaló lehet ideális a számunkra. Ahhoz, hogy megtaláljuk a leginkább megfelelő darabot, számos szempontot figyelembe kell vennünk, hiszen fontos, hogy a fülbevalónk passzoljon egyrészt hozzánk, másrészt pedig ahhoz, ami viselünk.


Erre figyeljünk oda, hogy a megfelelő fülbevalót találjuk meg:

gyémánt gyűrű 1. Mit veszünk fel? Fontos, hogy a fülbevaló stílusban igazodjon az öltözékünkhöz. Egy nagyon elegáns ruhát is borzasztóan el lehet rontani, ha olyan fülbevalót választunk hozzá, ami stílusában nagyon elüt: bohém, túl színes, túl laza. Figyeljünk arra, hogy ilyen esetekben ne keverjük a stílusokat, és legyen összhang az öltözékünkben.

2. Milyen színek illenek hozzánk? A fülbevalókat különböző színű kövek díszíthetik, és ez nagyban meghatározza, hogy mennyire fog hozzánk illeni az adott ékszer. Igyekezzünk olyat választani, ami harmonizál a szemünk színével, vagy legalábbis szépen kiemeli azt, valamint a hajunkhoz is passzol. Apróságnak tűnik, de ez a részlet is fontos ahhoz, hogy rendben legyen a megjelenésünk.

3. Milyen hosszú a fülbevaló? Ha hosszú a nyakad a nagyon lelógós fülbevalókat érdemes kerülnöd, ellenben ha rövid, akkor éppen ezek jelenthetnek jó választást számodra. Hosszú nyakhoz kisebb fülbevaló előnyösebben mutat.

4. Milyen fülbevaló kényelmes számunkra? Ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, fontos, hogy jól is érezzük magunkat a bőrünkben. Ez nem fog teljesülni akkor, ha olyan fülbevalót viselünk, ami nem kényelmes számunkra. Vannak, akiket a nagyobb darabok zavarnak, másoknak pont azok adnak önbizalmat - olyat viseljünk, ami magunkénak érzünk.

5. A fülbevaló passzoljon a többi ékszerhez. Alapvető, mégis szükséges elmondani. A legjobb, ha egy szettet választunk, de legalábbis olyan elemeket, amik stílusban, színben ki tudják egészíteni egymást.HĂ­vjon!