Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Mikor tökéletes ajándék az ékszer?

Egy szép ékszer mindig remek ajándék a hölgyeknek, hiszen imádják azokat a holmikat, amik a szokásosnál is dekoratívabbá, kifinomultabbá teszik a megjelenésüket. A gyönyörű fülbevalók, karkötők, gyűrűk akkor is megörvendeztetik őket, ha már egy egész ékszerkollekciójuk van otthon. Mivel minden egyes ruhaösszeállításhoz más-más stílusú ékszerek passzolnak, így mindig jól jön egy új darab.


ajándék ékszer, jegygyűrűAz ékszerek ajándékként való átnyújtása egy olyan hagyomány, amely évezredekre nyúlik vissza. A férfiak mindig is szívesen halmozták el szívük választottját pompás ékszerekkel, hogy így is kifejezzék a tiszteletüket, szerelmüket. A szokás nem sokat változott a történelem során, legfeljebb csak az ékszerek stílusa, kinézete és az átadás módja alakult át az évek múlásával.

Egy szépen ragyogó ékszer ajándékozása természetesen nem pótolhatja az érzelmes csókokat, öleléseket vagy a másik iránt tanúsított figyelmet, de kétségkívül egy remek gesztus arra, hogy a szerelmes férfi nyomatékosabbá tegye az elkötelezettségét. Jegygyűrű kedvező árakon!

Születésnap, névnap

A fejedelmi fülbevalók és karkötők mindig nagy hatást gyakorolnak a hölgyekre. Már a puszta látvány is megbabonázza őket és ellenállhatatlan vágyat kelt bennük ahhoz, hogy az ékszereket azonnal birtokba vegyék és kiélvezzék a viselésük által nyújtott örömöket. A különleges kialakítású ékszerek egész tárháza áll rendelkezésre, melyek közül bármelyik méltó lehet arra, hogy születésnap vagy névnap alkalmából exkluzív ajándékká váljon a férfi szíve hölgye számára. "Karikagyűrű kínálatunk itt!

Évforduló

Az évforduló egy különleges és meglehetősen bensőséges alkalom, mely kiváló lehetőséget teremt a pároknak arra, hogy minden évben megünnepeljék az első találkozásuk vagy a házasságkötésük dátumát. Ilyenkor a nőnek átnyújtott gyűrű kiválóan jelképezi, hogy a férfi érzelmei mit sem változtak az évek alatt és az idő múlása nem homályosítja el a gondolatot, hogy kizárólag vele lehet teljes az élete.

Csak úgy

A szeretett hölgy megajándékozására nem feltétlenül kell okot találni, hiszen az igazán különleges személyeket spontán is meg lehet lepni egy kis aprósággal. Egy romantikus vacsora vagy más kettesben töltött program remek alkalom arra, hogy a férfi átnyújtson a hölgynek egy különleges formatervezésű ékszert. A hatás garantáltan nem marad el, hiszen a váratlan meglepetések mindig nagyot ütnek és még szorosabbá fűzik a szálakat két ember között.

FOREVERMARK ékszerek ITT!

Karikagyűrű és eljegyzési gyűrű óriási kínálat!


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés