Mesés eljegyzések | Blog | Gyemantgyuru.hu

Mesés eljegyzések

Rátalálni az igaz szerelemre, óriási szerencse. Ha pedig ez tényleg egy életen át tart, akkor az valódi kincs. De ezt az elején még senki sem tudhatja. Csak azt érezzük, hogy jó a másikkal lenni, érezni az illatát, megfogni a kezét, látni a mosolyát.


Mesés eljegyzés

Minden egy igennel kezdődik

Az eljegyzés egy ígéret, mindkét fél részéről. Megígérem, hogy a Szerelmemmel akarom és fogom leélni az életem. Kitartok mellette jóban és rosszban, örömben és bánatban. És az élet, mint tudjuk, nem könnyű, így ezek nem csupán szavak.

Nagyon nagy az esély rá, hogy együtt az élet napos, és árnyékos oldalát is meg fogjuk tapasztalni. Ha pedig minden jó és rossz ellenére nem engedjük el egymás kezét, és a kölcsönösen megtett ígéret betartásra kerül, akkor annál többre nem is vágyhatunk. Hiszen ez minden, amit az ember a Szerelmétől megkaphat. A biztonságot, a tiszteletet, a hűséget és a szerelmet.

Milyen a tökéletes eljegyzés?

Mindenkinek más. Van, aki óriási felhajtást szeretne, van, aki csak kettesben szeretne lenni a Szerelmével, amikor megkérik a kezét. A legfontosabb persze, hogy mindkét fél akarja a másikat, egy életen át.

Valószínűleg az egyik legfurcsább leánykérés egy vidámparkban történt. A jövendőbeli menyasszony, a vőlegény és egy egész nagy baráti csapat felült a hullámvasútra. Mialatt szegény lány az életéért küzdött, a vőlegény és csapata papírlapokra írva tette fel a kérdést, hogy hozzá menne-e feleségül. Mindezt a jövendőbeli ara csak a vidámpark által készített fotóról tudta meg.

Kifogta az aranyhalat

Van, aki kutyája, cicája, vagy akár egy delfin segítségét is kéri a tökéletes eljegyzéshez. Egy nyaralás során például egy közös, delfines úszás alkalmával is kérték már meg valakinek a kezét úgy, hogy a sorsdöntő kérdés a delfin szájában lévő táblára volt felírva.

Akad olyan is, aki a munkáját és a kollégáit veti be. Sok tűzoltó kérte már kölcsön a tűzoltóautót és a létrát, hogy igazi Rómeóként tegye fel a fontos kérdést.

Ha pedig már a magasságoknál tartunk, annak a vőlegénynek a kedvese is igencsak meglepődhetett, akit földműveléssel foglalkozó párja hőlégballonozni vitt és odafentről láthatta meg a lánykérő feliratot, amit előtte a traktorral a szántóföldre írt.

Ezt egy életen át kell játszani

A Monopolyban sem biztos, hogy csak egy papír irodaház lehet a legnagyobb nyeremény, amit elérhetünk. Volt, aki a szerencsekártyák közé rejtett egy leánykérő üzenetet, és ha igen volt a válasz, akkor a hölgynek a gyűrűt jelző mezőre kellett lépnie a bábújával.

A moziban sem biztos, hogy az előre eltervezett filmnek örülünk a legjobban. Egy nagyon kreatív vőlegény egy kisfilmet készített, mely a szerelmükről szólt és így tette fel a nagy kérdést. Amikor pedig kigyúltak a fények, a lány meglátta, hogy az összes családtagjuk és barátjuk bent ül a teremben.

A lényeg persze tényleg nem az, hogy ki milyen extrém módon adja a választottja tudtára, hogy vele szeretné leélni az életét. Ez a pillanat akkor is örök emlék marad, ha az a világ legegyszerűbb módján történik meg. A lényeg, hogy szívből jöjjön.

Azért nem árt előre eltervezni, hogy mikor szeretnénk feltenni az életre szóló kérdést. Az elhatározás utáni következő lépés, a gyűrű kiválasztása és megvásárlása azonban mindegyik eljegyzésnél közös pont, hiszen egy leánykérés csak gyűrűvel az igazi.Hívjon!