Medálok és a jelentésük - mi alapján választunk? | Blog | Gyemantgyuru.hu

Medálok és a jelentésük - mi alapján választunk?

Vannak ékszerek, amik kiemelt figyelmet kapnak. Ilyenek például a gyűrűk, főleg, ha eljegyzési, vagy éppen karikagyűrűk. Ezek kiválasztására általában nagy gondot fektetnek a párok, hiszen ha minden jól alakul, egész életükben viselik őket, és nyilvánvalóan egyáltalán nem mindegy, hogy ezek milyenek. Hasonlóan gonddal szokás kiválasztani az ajándékba vásárolt ékszereket is amik pedig már többfélék lehetnek, például karkötők, fülbevalók, nyakláncok, vagy akár medálok is meglévő nyakláncra.


Azonnal feltűnik a medál

jegygyűrűA medálokról kevesebb szó szokott esni, pedig megérdemelnének némileg nagyobb figyelmet, ugyanis nagymértékben meg tudják határozni a megjelenésünket, tekintve, hogy viszonylag központi helyen vannak, és szinte azonnal vonzzák a tekintetet. Egy jól megválasztott medál nagyon jól fel tudja dobni az adott öltözéket, viszont egy kevésbé jó választással teljesen el tudjuk rontani az összhatást.Jegygyűrű kellemes árakon is itt!

Ajándékba csak óvatosan!

Az ajándékba vásárolt medál esetében az elsődleges dolog, amit szem előtt kell tartani, az az, hogy a megajándékozott félnek milyen az ízlése, előreláthatóan minek örülne, és mit viselne a nyakában szívesen. Nagyon sokan hordanak medálokat ezek, jelentős részét saját maguk vásárolták, már csak azért is, mert ha jobban belegondolunk, viszonylag kevés embert ismerünk annyira, hogy biztosan tudjuk, hogy olyasmit ajándékozunk neki, amit tényleg magától értetődően hord a nyakában napi szinten. Forevermark ékszerek itt!

Viszont éppen ezért, ha sikerül a megfelelő modellt kiválasztanunk, és ezt adjuk ajándékba, azzal jelezhetjük a megajándékozott félnek, hogy valóban ismerjük, valóban valami személyeset szerettünk volna adni neki, és tényleg neki szól az ajándék.

Az ajándékba kapott medálok számos esetben komoly eszmei értéket képviselnek a tulajdonosuk számára. A medál tehát kitűnő ajándék lehet, de mielőtt úgy döntünk, hogy ezt ajándékozzuk, mindenképpen gondoljuk át, hogy valóban eléggé ismerjük-e a célszemélyt ahhoz, hogy ilyen személyes jellegű dologgal lepjük meg. Karikagyűrű választékunk itt megtekinthető!

Eljegyzési gyűrű párját ritkító minőségben akár egyedi tervek alapján!HĂ­vjon!