Lásd rózsaszínben a világot

A rózsaszín igazán nőies szín, és a híresztelésekkel ellentétben egyáltalán nem csak a kislányok viselhetik.


Rózsaszín gyémánt ékszer

A rózsaszín titkai

A színeknek hatásuk és hatalmuk van, erre már sok-sok évszázaddal ezelőtt is felfigyeltek. Nem véletlen, hogy olyan sokat elárul rólunk az, hogy melyik színt viseljük igazán szívesen. A rózsaszín, bár sokak számára nagyon is kislányos, igazán méltó arra, hogy bármilyen korosztály bátran viselje.

Nem véletlen, hogy az, aki rózsaszínben látja a világot optimista, vidám, és teret enged az újdonságoknak. A rózsaszín emellett a feltétel nélküli szeretet, a női megérzés, a gondoskodás, az együttérzés és az önmagunkkal való törődés színe is. Melegséget hoz viselője életébe, így azt mondják, a nyugodt, tiszta lelkű, művészi beállítottságú emberek kedvelik leginkább ezt a színt.

Bármennyire is kislányosnak gondolnánk, a rózsaszínben benne foglaltatik minden, ami a nőiséghez hozzátartozik. Az anyaság, a hódítás, a gyermeki ártatlanság, mind megtalálható benne, és csupán az árnyalaton múlik, éppen mit fejezhetünk ki vele.

Úgy vélik, gyengédséget ad, és csillapítja a szeretet- és önbizalomhiányt, valamint az agresszivitást. Így hát egy igazán különleges színnel állunk szemben, amelyet manapság már a férfiak is előszeretettel viselnek.

A rózsaszín ékszerek vonzásában

A rózsaszín ékszereknek pedig igazi vonzereje van. A jó ékszer mindig kiemeli viselője személyiségét, de soha nem nyomja el, vagy másítja meg azt. Amilyen a hangulatunk, amit éppen aznap a kinézetünkkel sugározni akarunk a világ felé, olyan ékszert fogunk viselni az adott napon, vagy az adott napszakban. A rózsaszín nem egy megalkuvó szín. Egészen biztosan nem fogunk tudni, és nem is akarunk elrejtőzni, ha egy csodálatos, rózsaszín kövekkel ékesített fülbevalót viselünk. Ez a gyönyörű, zafírral ékesített fülbevaló nem elnyomja, hanem kiemeli viselője szépségét.

Semmi felesleges nincs rajta, semmi sem zavaró, ha rápillantunk, hiszen a maga egyszerűségének tökéletességében teszi a dolgát. Megmutatja, hogy aki aznap őt választotta, tudja, milyen fontos az önazonosság. Ezzel a fülbevalóval nem bújhatunk el az emberek szeme elől, hiszen egészen biztosan magára fogja vonni a figyelmet.

Ha pedig a hatást fokozni szeretnénk, a rózsaszín fülbevalóhoz válasszunk egy gyönyörű, rózsaszín gyűrűt. Ennek a gyűrűnek igazán csodás, halvány rózsaszín színe van, amely kiváló választás lehet egy könnyed nyári napon, és persze estén is. Mert visszaidézi a nyári vidám hangulatot, ugyanakkor csillogásával beragyogja a teret, és persze viselőjének is ad ebből a fényből, nem is keveset. Ez a szép gyűrű nem hivalkodó, nem túl sok, hanem éppen elég. Megmutatja, hogy aki viseli, annak van stílusa, és nem fél viselni egy ilyen különleges darabot.

A rózsaszín ékszerek varázsa onnan is ered, hogy a kislányok első ékszerei is általában ebben a színben jelennek meg. Így megtanulják, hogy hogyan is kell viselni azokat, miközben a színe biztonságot nyújt nekik ahhoz, hogy elinduljanak a felnőtté válás sokszor rögös útján. Ami egy kislány ujján ártatlan és kedves, az egy ifjú hölgy kezén már figyelemfelkeltő és stílusos. És mindvégig ugyanarról az ékszerről beszéltünk. Mert egy igazi ékszer elkísér minket. Végig mellettünk van, az életünk minden egyes szakaszánál. Jelen van, de nem marad észrevétlen.Hívjon!