Karácsonyi ékszercsodák | Blog

Karácsonyi ékszercsodák

A Karácsony a csodák ideje. És persze a csodás ékszereké is! Ha létezik bakancslista, akkor egészen biztosan létezik csizmalista is, amire a Mikulásra, vagy a Karácsonyra vágyott ékszereinket írhatjuk. Nos, Hölgyeim, egy kis segítség ahhoz, hogy az amúgy egy cseppet sem hosszú (egy centivel sem rövidebb, mint egy pénztárgépszalag) listátokat ki tudjátok egészíteni néhány gyönyörű aprósággal!


Karácsonyi ékszer

Gyűrű, gyűrű és gyűrű

Nem vagy még házas, de van Párod? Akkor biztosan el tudnál viselni egy karácsonyi lánykérést! Nincs is annál romantikusabb, mint a Szeretet Ünnepén kimondani a rég áhított "Igen"-t!

Az eljegyzési gyűrűd lehet egyben a karikagyűrűd is, azonban manapság általában külön ékszerrel kérik meg a hölgyek kezét, amely legtöbbször sok apró, vagy egy nagyobb kővel ékesített ékszer, mely kísérőgyűrűje lesz a karikagyűrűdnek.

Általában a karikagyűrűt együtt szokták kiválasztani a párok, viszont a lánykérés titkos mivolta miatt az eljegyzési gyűrűt a jövendőbeli férj leggyakrabban egyedül vásárolja meg.

Persze az igazi szerelem nem igényli a drága és gyönyörű gyűrűt. És bár egy tökéletes világban a Párod egészen biztosan belelátna a fejedbe és az általad megálmodott gyűrűt választaná ki, a valóságban azt kapjuk, amit Ő érez a legtökéletesebbnek számunkra.

Azonban ez a választás, úgy, mint a legjobb esetben a párválasztásunk, egy életre szól, tehát érdemes jó előre kinézni és véletlenül megnyitva felejteni a laptopon azokat a gyűrűket, amelyek igazán közel állnak a szívünkhöz.

Szemrevaló fülbevalók

Ha olyan szerencsés vagy, hogy már összekötötted életed Életed párjával, akkor sem kell lemondanod arról, hogy egy szép ékszer várjon Rád a Karácsonyfa alatt.

Mit szólnál egy csodás fülbevalóhoz? Lehet köves, lógós, arany, ezüst, a lényeg, hogy az Ünnepekben mi is lehetünk egy picit csillogóbbak, mint a hétköznapokban.

A kislányunknak is válaszhatunk egy szép fülbevalót, azonban a korának megfelelő méretűt és hosszúságút. Arra is figyeli kell, hogy ne akadjon bele semmibe és ne lehessen könnyen elhagyni. A virágminták, az apró kis kövek mindig nyerő választásnak bizonyulnak. Ráadásul egy, a gyermekünknek ajándékozott ékszer valóban egy életre szól. Amikor átadjuk, ajándék, ami egyben örök emlék is.

Csak ragyogjon

Akár adjuk, akár kapjuk, a legfontosabb, hogy szívből jöjjön. Akár ékszer, akár egy csók, csak úgy jó, ha igazi.

Mi is kaphatunk, de adhatunk is ékszert. Akár egy gyönyörű, egy nyakék, vagy nyaklánc, akár egy szép karkötő, örök bizonyítéka lehet szeretetünknek.

Az ékszerek kiválasztásához azonban nem árt kideríteni, milyen stílusú és típusú ékszereket visel a megajándékozni kívánt. Ez döntsön és ne a mi ízlésünk, hiszen nem mi fogjuk viselni. Kicsit érdemes ilyenkor beleképzelni magunkat a másik bőrébe. Ha sokat van úton, sokat sportol, érdemesebb nem túl nagy, nem túl lógós ékszert választani.

Ha hisz a horoszkópban, lehet egy a jegyének szerencsét hozó kővel ékesített ékszert választani számára.

De soha ne felejtsük el, hogy a szeretet és a szerelem nem a tárgyakról szól, hanem az érzésekről. Egy kedves szó, egy ölelés, egy simogatás, mindennél fontosabb. És a szerelmünk szeme túlragyog minden gyémántot.

Nagyon boldog, szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!Hívjon!