Jegygyűrű helyett tetoválás | Blog | Gyemanthyuru.hu

Jegygyűrű helyett tetoválás

Már évek óta nagy divat a tetoválás, és egyre gyakoribb, hogy aranyból (vagy egyéb nemesfémből) készült karikagyűrű helyett, azt ábrázoló tetoválást készíttetnek a szerelmesek. Persze a szerelmet vagy házasságot megerősítő közös tetoválás nem csak gyűrűs ujjra készülhet, nem csak karikagyűrű motívumot mintázhat.


Pamela Anderson és Tommy Lee 1995-ös esküvőjén nem csak a jegygyűrű volt rendhagyó. A Baywatch sorozat egykori piros fürdőruhás sztárja és a Mötley Crüe dobosa mindössze 4 nap együttjárás után házasodott össze, meglehetősen váratlanul. Az esküvői öltözet mindössze fürdőruhát jelentett, és a nagy esemény Mexikóban, egy cancuni strandon történt. Elmaradt a karikagyűrűk felhúzása is, miután hűségük jeléül inkább tetoválást készíttettek egymás nevével. A párnak később két gyereke született, majd hét év együttélés után, 2002-ben váltak el.

Beyoncé Knowles énekes, és Jay-Z rapper esküvője sem volt épp szokványos. 2002-ben kezdődött kapcsolatuk, és folyamatosan találgatások, pletykák keltek szárnyra arról, hogy titokban összeházasodtak. Végül 2008 áprilisában mondták ki a boldogító igent, New York-ban, de csak pár héttel később hozták nyilvánosságra. Április végén azonban még csak azt lehetett tudni, hogy megtörtént az esküvő, fotókat, vagy a jegygyűrűt nyilvánosan senki sem látta. A rajongók csak hónapokkal az esküvő után, egy szeptemberi koncerten láthatták először a jegygyűrűt, azaz a gyűrű helyetti tetoválást. Az énekesnő egy amerikai magazinnak elmondta, hogy nem akart karikagyűrűt, mert nem tulajdonít akkora jelentőséget az anyagi dolgoknak, mint a legtöbb embert. A sztárpár mindkét tagja karikagyűrű helyett egy tetoválást visel bal kezének gyűrűs ujján. A testfestés egy római számmal készült négyest ábrázol, miután Beyoncé szeptember 4-én, Jay-Z pedig december 4-én született. Valószínűleg a négyes szám bűvöletében választották esküvőjük napjául április 4-ét is.

A Linkin Park énekesének is tetovált jegygyűrű díszíti az ujját, de mostanában ezt eltakarja egy másik gyűrűvel. Chester Bennington alig 20 évesen vette el első feleségét 1996-ban. Akkor annyira szegények voltak, hogy nem engedhettek meg maguknak egy drága karikagyűrűt, így mindketten gyűrűre emlékeztető tetoválást készíttettek bal kezük gyűrűs ujjára. 2002 áprilisában megszületett közös gyermekük, aki a Draven Sebastian nevet kapta. A párnak azonban megromlott a kapcsolata miután jöttek az együttes folyamatos sikerei, és végül 2005-ben elváltak.Hívjon!