Így válassz ékszert arcformádhoz!

Ahogy egyre enyhébb az idő és lekerül végre rólunk a sapka és a sál, úgy végre újra lehetőségünk támad meglepni magunkat egy szép pár fülbevalóval vagy nyakékkel. Azonban egyáltalán nem igaz, hogy mindenkinek minden jól áll. Ha szeretnéd megtalálni a tökéletes ékszert, mely igazán harmóniában van arcformáddal, akkor olvasd el következő tippjeinket!


Ékszerek ovális arcformához

ékszert arcformákhozAz ovális arcra jellemzően inkább hosszúkás, mint széles, így ehhez a hosszított arcformához nem tanácsos túlzottan lelógó fülbevalót, és túl hosszú nyakláncot viselni. Ellenben rövidebb láncokkal, és geometrikus formájú fülbevalókkal könnyedén szélesítheted arcod, és ha még arra is figyelsz, hogy fülbevalóid ne érjenek az állad vonala alá, garantáltan minden szempár rád szegeződik majd. Ehhez az arcformához bátran választhatsz színes és feltűnő darabokat is.

Gyémánt arcforma

Akár az ovális, ez az arcforma is az állvonal felé keskenyedik, azonban az arccsontok sokkal szélesebbek, viszont mivel különösebben nincs szükség az arc szélesítésére, ezért inkább a kisebb méretű és visszafogottabb ékszereket javasoljuk számodra. Arra viszont mindenképp neked is figyelned kell, hogy a fülbevalód ne érjen túlzottan az állvonal alá. Jegygyűrűk itt!

Szögletes arc lágyítása ékszerekkel

Ennek a típusnak a fő szembetűnő jellemzője a széles állkapocs, mely azonos a homlok szélességével, valamint az arccsontok és az állkapocs közötti távolság is egyenlően széles. Ezt a nagyon erőteljes geometrikus formát, lágy ívű lógós fülbevalók és hosszú láncok segítségével ellensúlyozhatod, így megtörve a vonalakat. Fülbevalóból válassz hullámos vonalvezetésűt, vagy karikát, állad ellensúlyozására pedig válassz hangsúlyos medált, mely vonna a tekinteteket.

Ékszerek szív arcformához

A szív arcformával rendelkezőket szélesebb íves homlok és keskeny áll jellemzi, melyhez tökéletes választást jelentenek a hangsúlyos hosszabb fülbevalók. Ezekkel ugyanis könnyedén ellensúlyozhatjuk állunk aránytalanságát. Rövid nyakláncokkal tovább fokozhatod a szimmetria illúzióját.

Kör arcformával keresd a geometriát!

Ezt az arcformát elég könnyű jellemezni, hiszen mindenhol lágy ívek jellemzik, kerek áll, íves homlok és kerek orcák. Az arc sok lágy ívének ellensúlyozására válassz geometrikus formájú és mintázatú fülbevalókat, nyakláncokból pedig a v alakot rajzolók segítségével nyújthatod leginkább vonásaidat. Az elegáns, hosszan lelógó fülbevalók is csodásan mutatnak majd rajtad.

"Gyémánt karikagyűrű 14 és 18 karátos itt!Hívjon!