Így válassz ajándékot | Blog | Gyemantgyuru.hu

Így válassz ajándékot

Hamarosan itt a karácsony, és bár minden évben ugyanakkor érkezik, általában igen felkészületlenül talál minket. Legyen ez az idei év más, és már most döntsd el, kit mivel fogsz meglepni. Ezután pedig a beszerzés már igazán gyors és egyszerű lesz számodra.


ajándék ékszer

Készülődés nyugalomban

Ha valóban nyugodtan szeretnél ráhangolódni az ünnepekre, érdemes mindenről időben gondoskodnod. Ha igazán felkészült vagy, egész évben odafigyelsz arra, mit néznek meg, minek örülnének a szeretteid. Így, ha az ellopott gondolataikat lejegyzed a telefonod egy titkos mappájába, ilyenkor már csak ki kell választanod, hogy a sok ötlet közül melyiket fogod megvalósítani, és azzal örömet okozni szeretteidnek.

Ez több szempontból is praktikus. Egyrészt nem kell az utolsó pillanatban kapkodnod, és a tömegben utat törve szembesülnöd vele, hogy a keresett dolgot már elkapkodták előled, másrészt valóban olyasmit ajándékozhatsz, ami örömöt fog okozni. Így az ünnepre már csak szépen be kell csomagolnod és odatenned a fa alá, elkerülve a stresszt, a rohangálást és azt a borzasztó érzést, amikor már csak pár nap van hátra, de semmi épkézláb ajándékötlet nem jut eszedbe.

Ha maradandó emléket szeretnél ajándékozni, arra mindig tökéletes választás lehet egy gyönyörű ékszer. Ha ráadásul olyasmit néztél ki, ami több darabból áll, rögtön sokkal könnyebb lesz az ajándékozás, hiszen minden alkalomra megvásárolhatod a kollekció egyes darabjait. A tökéletes szett állhat nyakékből, fülbevalóból, gyűrűből és karkötőből. Ilyenkor általában a nyakék szokott lenni az első választás, és ehhez kapja még később a megajándékozott a további ékszereket. Az is remek megoldás, ha a kollekció esetleg több színben is létezik, és az egymáshoz közel álló családtagok ugyanazt a darabot kapják, csak másik színben. Így akár két leánygyermeket is meg lehet ajándékozni úgy, hogy mindketten azonos ajándékot kapnak, mégsem teljesen egyformát.

A legkisebbekre is gondolhatunk ékszervásárlás kapcsán, hiszen egy kislány is nagyon tud örülni mindennek, ami szép és csillogó. Azonban ilyenkor nagyon oda kell figyelni, hogy a korának megfelelő ékszert vásároljunk neki, hiszen egy hosszú lánc akár veszélybe is sodorhatja, ha éppen beleakad valamibe, és hasonló a helyzet egy túlságosan hosszú fülbevalóval, vagy egy karkötővel is. A gyerekeknek a legjobb választás egy fülbevaló lehet, amely kellően apró ahhoz, hogy ne kelljen még sportolás és játék közben sem kivenni a fülből. Ezek az ékszerek ráadásul nem kinőhetőek, így akár felnőtt korban is csodás emlék lehet viselni azokat. Később pedig, ahogy egyre cseperedik, szintén ki lehet egészíteni egy szép lánccal, egy csodás medállal, egy karkötővel, és egy gyűrűvel. Így a teljes szett az övé lehet, mire kellően idős lesz annak értékeléséhez és viseléséhez.

Azonban nem csak az ajándék, a csomagolás is számít. Erre többféle lehetőségünk is van. Ha kisgyerekről van szó, érdemes azért az ékszer mellé egy játékot is ajándékozni, és akár mellé elrejteni a szép kis dobozt, benne a csodás fülbevalóval. Egy szépen becsomagolt ékszer minden kislány és nagylány szívét megdobogtatja, így válasszunk hozzá egy szép ékszerdobozt, és öltöztessük fel ünnepi csomagolásba. Egy szép nagy masni, egy kis csillámpor, pár kis karácsonyi dísz, és máris kész a méltó csomagolás. Akár a karácsonyfa egyik ágára is felakaszthatjuk, és így az ajándékozás legvégén segíthetjük hozzá a megajándékozottat az ajándéka megtalálásához.HĂ­vjon!