Híres emberek eljegyzési gyűrűi

Amikor egy eljegyzésről hallunk, szinte mindenki kíváncsi a menyasszony ujján csillogó gyűrűre, amivel megkérték a kezét. A kíváncsiság fokozott, ha egy híres párról van szó, ugyanis ebben az esetben sejthető, hogy talán az eljegyzési gyűrű sem éppen mindennapi. Van is jó néhány példa arra, hogy egy híres pár férfitagja nagyon emlékezetes gyűrűvel lepte meg szerelmét, mikor feleségül kérte.

Vilmos herceg és Katalin hercegné

gyémánt gyűrűTermészetesen a hercegné eljegyzési gyűrűje nem lehet átlagos, és nem is az. A hercegi pár eljegyzését annak idején már az egész világ nagyon várta. Vilmos herceg kitett magáért: a párjának adott gyűrűben egy hatalmas zafír ékeskedik, körülötte pedig 14 darab kisebb gyémánt kapott helyet. Maga a gyűrű fehér aranyból készült, igazán különleges és egyedi darab.

Michael Douglas és Catherine Zeta Jones

A színész nem fukarkodott, mikor eljegyezte nála jóval fiatalabb kedvesét: Catherine Zeta Jones egy nem kevesebb, mint 2,5 millió dollárt érő gyűrűt kapott. A gyűrűben egy igen nagyméretű, 10 karátos, áttetsző gyémánt foglal helyet, amit 28 darab, kisebb briliáns egészít ki. A gyűrű a húszas évek stílusát idézi.

II. Rainier monacoi herceg és Grace Kelly

Ez a gyűrű nem kevesebb, mint 4,6 millió dollárt ér, így igazán méltó egy herceg eljegyzéséhez. A gyűrű 10.47 karátos gyémánttal díszített, ami mellett még 2 másik gyémánt is helyet kapott. Grace Kelly a második színésznő, akiből hercegné lett, a házasság után a Grácia hercegné nevet vette fel.

Jay-Z és Beyoncé

A híres pár eljegyzését sokan várták annak idején, és akik kíváncsiak voltak a gyűrűre, egészen biztosan nem csalódtak: Beyoncé ujján egy 5 milliárd dolláros gyűrű csillog, amiben egy a 18 karátos gyémánt ékeskedik. A gyűrűt Lorraine Schwartz tervezte.

Richard Burton és Liz Taylor

Nem véletlenül maradtak ők utoljára. Richard Burton az eljegyzéskor 8,8 millió dollárért vásárolt gyűrűt Liz Taylornak! A gyűrűben egy több mint 33 karátos gyémánt ragyog. Az ékszert 2011-ben elárverezték és egy gyűjtőhöz került.Hívjon!