Hiába drága a karikagyűrű, néha a kukában köt ki | Blog

Hiába drága a karikagyűrű, néha a kukában köt ki, avagy a szépség és a szörnyeteg a valóságban

Némelyik menyasszony a vőlegényéhez vágja a karikagyűrűjét, ha kiderül, hogy az megcsalta. Az ausztrál sportoló, Mitchell Pearce párja tovább ment ennél. Mikor ugyanis kiderült, hogy az esküvő előtt nem sokkal vőlegénye mással cicázott, az első kukába hajította a 12 millió forintot érő ékszert!


karikagyűrű 2020. december 29-én házasodott volna össze Mitchell Pearce ausztrál rögbi játékos és kedvese, a balett táncos Kristin Scott.

Ők ketten igazi sztárpárnak számítottak hazájukban, és úgy tűnt, a kapcsolatuk több, mint tökéletes. Igaz, a sportolónak korábban volt már egy bizarr esete, mikor 2016-ban egy bulin eljátszotta, hogy közösül egy kutyával, és ezért komoly pénzbüntetést is kapott.

De Kristin mintha megszelídítette volna a fenegyereket, éppen ezért senkit sem lepett meg, mikor Pearce egy 12 millió forintot érő karikagyűrűt húzott a táncművész ujjára.

Nem sokkal az esküvőjük előtt azonban a lányt felhívta egy barátnője és azt mondta neki, hogy vőlegénye más nőkkel flörtöl, pikáns üzeneteket küldözgetve nekik. Sajnos ez nemcsak szóbeszéd volt, kiderült, hogy a rögbis valóban sikamlós SMS-ekkel bombázta a sportklubjánál dolgozó egyik női munkatársat.

Kukában végezte a méregdrága karikagyűrű

Kristin egy pillanatig sem hezitált, kérdőre vonta párját és mikor bebizonyosodott, hogy valóban kikacsintgatott a kapcsolatukból, azonnal kiadta a férfi útját.

Sőt, a szakítás után nem sokkal már olyan fotókat töltött fel közösségi oldalára, amelyeken látszott, hogy remekül érzi magát a bőrében.

Egyes pletykák szerint a jókedvéhez az is hozzájárult némiképp, hogy a karikagyűrűjét nem adta vissza exének, hanem nemes egyszerűséggel kidobta a szemétbe.

Pearce eközben rájött, hogy mekkorát hibázott, hiszen nemcsak a menyasszonya hagyta faképnél, de a családja és a csapat szurkolói is ellene fordultak.

A nyilvánosság előtt kért bocsánatot mindenkitől a tetteiért. - Rettenetes időszaka volt ez az én és a szeretteim életének is.

Azt bántottam, meg, akit a legjobban szeretek és szégyent hoztam a családomra és a csapatomra is. - nyilatkozta a csapodár férfi. Sokan egy lukas garast sem adtak volna azért, hogy vezeklése valóban meghozza a kívánt eredményt.

Újrakezdéshez új karikagyűrű dukál?

Úgy tűnik azonban, hogy talán még sincs minden veszve, már ami a sportoló és gyönyörű, balett táncos kapcsolatát illeti. Április 12-én ugyanis olyan cikkek jelentek meg, amelyek szerint Kristin visszafogadta a csapodár férfit, hatott szívére a megbánás.

A hírek szerint Pearce megfogadta, hogy mindent megtesz azért, hogy ismét egymásra találjanak, és végül összeházasodjanak.

Eddig jó irányban halad, de az is igaz, hogy rengeteg szempár figyeli minden mozdulatát, azt lesve, mikor hibázik. A kérdés már csak az, hogy milyen lesz az új karikagyűrű, ha ismét lánykérésre kerül a sor?

Hiszen a kukát, amelybe a korábban csalódott menyasszony kihajította a régit, már rég elvitték a szeméttelepre? Ha valaki megtalálta, biztosan nagyon boldog lett tőle!Hívjon!