Blog
Gyémántgyűrű BLOG

A gyönyörű menyasszony titkai

Többségünk kislány kora óta a Nagy Napról álmodozik. Amikor minden szem őrá irányul, és szebb, mint Hamupipőke és Hófehérke együttvéve. Ezért némelyek sajnos hajlamosak túlzásokba esni, ami épp az ellenkezőjére fordítja a vágyaikat. Mert akkor lehetsz igazán gyönyörű menyasszony, ha kívül és belül is az vagy. És ha a jó ízlés felett nem veszi át semmi a hatalmat.


Gyönyörű menyasszony

Összhangban

Ne felejtsd el, hogy bár ennek a napnak Te leszel a főszereplője, azért a párod számára is ugyanolyan fontos, mint Neked. És hát természetesen nélküle egészen biztosan nem lehetne esküvőtök. Így hát ne mindenkinek akarj tetszeni, hanem a Szerelmednek. Ne akarj teljesen másképp kinézni, mint amilyennek beléd szeretett. A cél, hogy azt a nőt lássa gyönyörűnek, akit feleségül kért. És ne azt, akire még a fátyol felemelése után sem ismer rá elsőre.

Úgyhogy csak semmi pánik! Szeret Téged és úgy tetszel neki, ahogy vagy! A menyasszonyi ruha csak ráadás. Így hát maradj önmagad, ez a legfontosabb.

Válassz kiegészítőket

Érdemes előre eltervezned az esküvő előtti időszakot. Hagyj időt rá, hogy nyugodtan ki tudd választani a ruhádat, a cipődet, a kiegészítőidet. És ne hagyj mindent az utolsó pillanatra. Amikor már megvan a ruhád, ki tudod választani a megfelelő kiegészítőket.

Ékszerek

Ha "V" kivágású a ruhád, viselhetsz egy szép vékony láncot, egy hosszabb medállal. Mit szólnál hozzá?

Ha nincs ujja és válla a ruhádnak, egy nyakat körbe ölelő nyakéket is viselhetsz. Ez a csodálatos Cammilli nyakék biztosan mindenkit rabul ejt!

Erre a fülbevalóra pedig biztosan igent mondanánk!

Táska

Bár nem alaptartozék, érdemes kiválasztanod egy apró, fehér táskát, amelybe pár létfontosságú apróság belefér. Ezt rá tudod bízni valamelyik vendégedre, és a kellő pillanatban minden ott lesz, amire szükséged lehet. Mobil, papírzsepi, rúzs, egyéb női kellékek?. Legyen minden kéznél.

Cipő

Nem árt, ha egyből kettőt választasz. Egy magasabb sarkút a szertartásra, és egy kényelmesebbet a bulira. Sőt, ha lesz menyecskeruhád, ahhoz is kell egy hozzá illő, tánchoz is alkalmas darabot választanod.

A nagy nap előtti hét

Ezen a héten sok lesz a dolgod. Menj el fodrászhoz. Ha festett hajad van, nem szép, ha lenövésed lesz a nagy napon, így gondolj erre is. Készíttesd el a próbafrizurád, hogy még időben meg tudd nézni, valóban ilyen kinézetre vágytál, vagy az álmok és a valóság távol állnak egymástól.

Kozmetikushoz három héttel az esküvő előtt menj, utána már csak a próbasminkedet készíttesd el. Ha eddig nem hordtál műszempillát, de most szeretnél, jó pár nappal az esküvő előtt készíttesd el, hogy megszokd és ha esetleg zavarja a szemed, még meg tudj szabadulni tőle. Ne feledd, reggel ugyanúgy el tudod aludni, mint a frufrudat! Szóval gondold át, mert lehet, hogy jobban jársz egy jó szempillaspirállal.

Menj el manikűröshöz, vagy műkörmöshöz. Érdemes nem a legvadítóbb pirosat választanod. Egy elegáns bézs, vagy egy francia köröm tökéletes lesz az alkalomra. Díszítheted apró kis kövekkel, csillámokkal, de ne ess túlzásba. Ne lopd el a gyűrűd fényét! Nagyon sok képen fog szerepelni a kezed, így tényleg fontos, hogy szép és ápolt legyen. De ha eddig nem voltak óriási műkörmeid, akkor ne ez legyen az első alkalom, amikor kipróbálod, mert azokat is meg kell szokni. Sem enni, sem táncolni, sem ... szóval semmi sem olyan egyszerű velük, úgyhogy csak óvatosan.

A legfontosabb, hogy hozzámész életed Szerelméhez, és ne hagyd, hogy ezt bármilyen részlet is elfeledtesse Veled! Sok boldogságot kívánunk!


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés