Gyémántékszer karácsonyra? Mutatjuk, hogyan válassz!

Az idei karácsonyon fejezd ki a szeretetedet és elismerésedet az életed különleges személyei iránt gyémántékszer segítségével. Legyen szó a menyasszonyodról vagy a vőlegényedről, a feleségedről vagy a férjedről, az anyukádról vagy a legjobb barátodról, egy gyönyörű ékszer felejthetetlen ajándék, örök emlék, drága kincs lesz. Nem tizenkettő egy tucat.


Gyémánt ékszerek karácsonyra Az érzéseidet kifejező, személyre szóló karácsonyi ajándék megtalálása mindig megéri a fáradságot és sosem lehet elég korán kezdeni a keresést. Ahelyett, hogy olyan ajándékkal leped meg a szeretteidet, amit 1 év múlva már bőven elfelejtenek, egy gyémántékszerre évekig emlékezni fognak és az örökségük része lesz.

Ahhoz, hogy olyan ékszert válassz a szeretett személy számára, ami valóban elnyeri a tetszését, mindig vedd figyelembe a személyes stílusát. Gyakran látod színes nyaklánccal vagy egy pár lógó fülbevalóval? A karkötőket, esetleg a medálokat részesítik előnyben? Válassz valami hozzájuk passzoló, mégis egyedi darabot, hogy extra különlegesnek érezzék magukat.

3 gyémántékszer karácsonyra

Karkötők

A karkötők gyönyörű ünnepi ékszerek, amelyek egész évben viselhetők. A stílusok a teniszkarkötőktől kezdve a zafírból, rubinból és smaragdból készült drágakő mintákig terjednek. Az elegáns megjelenést kedvelők számára válassz a modern, letisztult stílusok közül, míg a klasszikus stílusok kedvelőinek inkább a hagyományos darabokat ajánlanánk.

Gyémántfülbevaló

A gyémántfülbevaló tökéletes, felejthetetlen módja annak, hogy kifejezd a partnered, édesanyád vagy nagymamád iránti szeretetedet és elismerésedet. A választék hihetetlenül széles! Dönthetsz egy egyszerűbb, elegáns megjelenés mellett, amit akár minden nap viselhet az ajándékozott, míg egy vagány, merész, egyedi szettel a különleges alkalmakat koronázhatod meg. A gyémántfülbevalóban az a legjobb, hogy a legtöbb ünnepi alkalomra passzolnak, például egy közelgő újévi bulin vagy ballagáson is abszolút viselhető darabok.

Gyémánt nyakláncok és medálok

A gyémánt nyakláncok igazi ünnepi ékszerek, amelyeket gyakran a szerelem, leginkább az örök szerelem szimbólumaként tartanak számon. Ráadásul a gyémánt medál is különleges, mert a szívhez közel hordják, ezért megható a szimbolikája. Egyébként ma már a gyémánt nyakláncok között is vannak modern darabok, például fehérarannyal vagy sárga arannyal kombinálva, esetleg rosé gold kivitelezésben.

Gyémántgyűrűk

A gyémántgyűrűk nem csak az eljegyzésre valók, bár kétségtelen, hogy ekkor kerülnek elő a legtöbbször. Azonban lenyűgöző ajándékötlet más ünnepekre is, például karácsonyra vagy születésnapra. Valószínűleg örök emlékké válik, amire még évtizedek múlva is jó lesz szeretettel visszaemlékezni.

Persze nem minden a gyémánt: drágaköves ajándékok

Egyedi, színes alternatívát szeretnél a gyémánt ragyogó tisztasága helyett? Ebben az esetben érdemes feltérképezni a drágaköveket, mint amilyen például az opál, rubin, smaragd vagy éppen a zafír.

Ezek a drágakövek természetes ékkövek, amelyeknek az egyedi színük a legnagyobb vonzerejük. Ez biztosítja a kövek szépségét, már-már halhatatlanságát. Az opál például fekete vagy fehér színű, míg a rubin vörös árnyalatai a halványtól az egészen élénk palettáig bezárólag változik. A smaragd alapvetően zöldszínű, de akár sárga és kék felhangokkal is rendelkezhet, míg a zafírok sokfélesége között leginkább a kék árnyalatok dominálnak.

Ahogy látod a drágakövek olyanok, mint a karácsonyi forgatag. Színesek és sosem unalmasak. Tökéletes választás a gyémántékszer helyett vagy mellett ünnepi ajándéknak, garantáltan felhívják magukra a jól megérdemelt figyelmet szemet gyönyörködtető megjelenésükkel. Az sem mellékes szempont, hogy gyakran kedvezőbb áron érhetők el, mint a gyémántok, így tényleg telitalálatnak bizonyulnak.Hívjon!