Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Ékszertrendek 2021-ben

Bár még csak most kezdődött el az új év, mi máris megosztjuk Veled, hogy melyek lesznek az idei év ékszertrendjei. Természetesen semmi sem kötelező, de azért mindig érdemes képben lenni, milyen darabok kerülnek a figyelem középpontjába.
Különleges gyémánt ékszer

Tavasszal nem a kevesebb lesz a több

Nem a visszafogott elegancia lesz az igazán trendi idén tavasszal. Már ami az ékszereket illeti. Hiszen mindenre igaz lesz a halmozás. Több lánc, több gyűrű, vagy akár több karkötő is kerülhet egymás mellé, vagy éppen egymás fölé.

Mivel az időjárás láttatni engedi a bőrünket, így egy "V" kivágású blúzhoz akár több láncot is felvehetünk. Az sem számít, hogy ha egyáltalán nem illenek egymáshoz. A lényeg most a rétegezés. Nyugodtan felvehetsz egy nyakra simuló láncot, hozzá egy hosszút is, hatalmas medállal, senki sem fog megszólni érte. Sőt, ettől válsz igazán trendivé.

Ugyanígy aggathatsz Magadra több karkötőt is, akár több méretben, más és más anyagokból. Az összhang most nem számít. Legalábbis a divatot követők kénytelenek lesznek lemondani róla.

Páratlan ékszerek

Te is folyton elhagyod a fél fülbevalódat? Hát ez most egyáltalán nem jelent problémát. Sőt! Kifejezetten divatos leszel, ha az egyik füledbe egy kis karika, a másikba pedig egy hosszú, lógós csoda kerül. Az irányzat neve mismatched. Vagyis mindent párosíthatsz mindennel.

Ha nem tudod eldönteni, melyik fülbevalód illik legjobban az aznapi szettedhez, akkor ez a Te irányzatod lesz, hiszen mindkét füledet mással ékesítheted. Akár a fül teljes egészére lehet csíptetni ékszereket, ez is simán megengedett lesz idén tavasszal.

Gyöngyöm

Ugye mondanunk sem kell, hogy legyen akármilyen hóbortos is az ékszerdivat, van, amit egyszerűen nem lehet hanyagolni. És ezek természetesen a gyöngyök. Azok az idők már réges rég lejártak, amikor csak a nagyik viselhették ezeket az értékes kis csodákat.

Legyen szó akár nyakláncról, karkötőről, gyűrűről, vagy fülbevalóról, a gyöngyök tökéletesen kiemelik a szépségedet. Alkalmivá varázsolnak akár egy egyszerűbb öltöztet is, és bolondossá tehetik a legdrámaibb megjelenést is.

Minél nagyobb, annál jobb

Emlékszel, amikor tavaly megosztottuk Veled, hogy mennyire menők a nagy szemekből álló láncok? Hát, valamiért ezt a mániát nem sikerült felülírnia az új évnek sem, sőt! A hatalmas szemekből álló láncokat azok, akik igazán ki akarnak tűnni a tömegből, óriási medálokkal fogják viselni idén. Természetesen megvannak a maga veszélyei is ennek. Például nem célszerű iratmegsemmisítőhöz közelíteni ezekben a szettekben. Aki pedig alacsony, azt még kisebbnek fogja láttatni ez a trend.

A klasszikus elegancia

Ami soha nem megy ki a divatból, az a klasszikus, örök elegancia. A csodálatos ékszereknek ugyanis nincs szükségük trendekre, hogy magukra vonják a figyelmet és még ragyogóbbá tegyék viselőjük megjelenését.

Így ha nem szeretnétek ész nélkül követni az új divatot, akkor hát ne tegyétek! Ha valakinek megvan a maga kialakult, jól bevált stílusa, az nyugodtan mehet a saját feje, és persze ízlése után. A kívánt hatást sokkal inkább el fogja érni, mintha tőle idegen módon viselne a személyiségéhez és a megjelenéséhez egyáltalán nem illő darabokat.

Egy értékes nyaklánc nem kiállt másik három nyaklánc után, egyedül állja meg leginkább a helyét. És egy igazán szép fülbevalónak sem muszáj óriásinak lennie. A legfontosabb, hogy meglegyen az összhang az adott ékszer és viselője között.


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés