Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Gondolkodj előre!

Ugye milyen nehéz minden évben kitalálni valami igazán csodás ajándékot Karácsonyra? Nehéz, de nem lehetetlen! Főleg, ha időben elkezded beszerezni. Egy ékszer mindig jó választás, legyen szó feleségről, menyasszonyról, vagy kislányotokról. De nincs is olyan a családban, akit ne lehetne meglepni egy szép lánccal, vagy valamilyen plusz jelentést hordozó, egyedi ékszerrel.


Gondolkodj előre

Ne csak a fán lógjanak csillogó díszek

Egy gyönyörű fülbevalónak minden hölgy családtagod örül. Feltéve, hogy ki van lyukasztva a füle. Így hát először erről győződj meg, mielőtt ajándékba szeretnéd adni Neki. Ráadásul itt a méretben sem kell gondolkodnod, mint egy gyűrű esetében. Azonban valamilyen szinten mégiscsak számít a méret, hiszen befolyásolja, hogy mennyire könnyen viselhető, vagy feltűnő.

Érdemes tehát körülnézni a megajándékozandó ékszeresfiókjában, és az ott találtak stílusában válogatni. Egy egyszerűbb, letisztultabb darab gyönyörű éke lehet a mindennapokban. Azonban egy elegáns, extravagáns fülbevaló komoly figyelmet irányíthat viselőjére a kiemelt eseményeken.

Ha gyermekedet szeretnéd megajándékozni, fontos, hogy milyen korú. Ha még kicsi, akkor semmi esetre se válassz olyan fülbevalót, amelyik beleakadhat a ruhájába, hajába, nehogy kitépje a füléből! Fontos, hogy olyan zárja legyen, amelyik nem könnyen nyílik, nehogy elveszítse. Választhatsz virágos, szívecskés mintájú, kövekkel díszített darabokat, de azok mindig legyenek az életkorának megfelelőek.

Nyaklánc, hogy mindig a szíve közelében érezhessen

Egy nyaklánc csodás ajándék, hiszen minden alkalommal Te jutsz róla eszébe, ráadásul egy szív alakú medállal a szíve közelében mindig érezheti az iránta érzett szereteted.

Itt is fontos, hogy ha gyermeket ajándékozol meg, kerüld a túl hosszú, túl nagy medállal ellátott darabokat. Inkább törekedj az egyszerűbb, kislányosabb stílusra.

Ha inkább alkalmi viseletre gondoltál, akkor választhatsz egy a nyakat körbe ölelő nyakéket, amely garantáltan feldobja a viselője hangulatát.

Karkötő

Itt is fontos tudnod, hogy milyen méretet visel az, akinek szántad, hiszen nem jó, ha túl szoros, de az sem, ha túlságosan lelóg, zavarva ezzel viselőjét. Érdemes tehát megnézni, milyen méretű karkötőket visel.

Ha a karkötő mellett döntesz, egy következő alkalommal akár a hozzá való nyakláncot is megvásárolhatod, vagy fordítva.

Gyermekeknél ajánlott nagyon rövidet választani, nehogy beleakadjon valamibe. Jó választás lehet egy szépen díszített karkötő, a hozzá illő lánccal.

Van idő egyedit alkotni

Mivel időben elkezdted beszerezni az ajándékokat, így jut idő egy csodás, egyedi ékszer elkészíttetésére is. Ilyenkor csak a képzeleted szabhat határt. Kiválaszthatsz egy korábban megvásárolt ékszert, amelyik fontos a számára, akár az eljegyzési gyűrűjét is, és abban a stílusban képzelhetsz el Neki valami csodaszépet. Lehet ez egy karkötő, olyan színben, olyan kövekkel, mint a gyűrű, de lehet ez akár egy nyaklánc is, egy Rátok jellemző medállal.

Kislányotok esetében a színekkel is tudtok játszani, ráadásul megalkothatjátok kedvenc mesehőseivel díszített első igaz ékszerkollekcióját. Ha pedig kiskutya is van a családban, kaphat egy ugyanolyan medált a nyakörvére, mint amilyen a kis gazdijának a nyakában lóg.

A többi családtagot is meglephetitek valami igazán szép, egyedi ékszerrel. Egy csodás bross a nagyinak, egy nyakkendőtű a papának, egészen biztosan örök emlék marad. Akár egy régi ékszer egy darabját is beleálmodhatjátok az újba. Egy gyönyörű kő, egy szép medál, mind alkotóelemei lehetnek az ajándéknak. Ha pedig egyforma mintában gondolkodtok, az a meglepetésen túl még jelezheti az egész család összetartozását is.


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés