Ezzel garantáltan feltűnést fogsz kelteni! | Blog
 
Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Ezzel garantáltan feltűnést fogsz kelteni!

Gyémánt mindörökké

A gyémánt örök és elpusztíthatatlan. Szépsége pedig egy életre rabjává tesz minket. A Forevermark nem ígér kevesebbet, mint az örök köteléket. És ahogy ránézünk csodás ékszereikre, ezt el is tudjuk hinni nekik!


Forevermark gyámánt

Forevermark - az örök csillogás márkája

A Forevermark a De Beers Group gyémántmárkája, mely mögött mintegy 130 évnyi gyémántszakértői tapasztalat áll. Ezek a gyémántok egytől-egyig természetes és felelős forrásból származnak, kézzel válogatottak és kezeletlenek.

A világ összes kitermelt gyémántjának csupán 1 százaléka méltó a Forevermark névre.

A cég nagyon fontosnak tartja, hogy csakis olyan bányákból származó gyémántokkal foglalkozzon, amelyek hasznot hoznak az adott országnak és az abban élő embereknek. Minden egyes gyémántot végigkísérnek útján és gondoskodnak róla, hogy minden egyes lépésnél érvényesüljenek a legszigorúbb üzleti, környezetvédelmi és társadalmi normák.

A gyémántokat néhány, gondosan kiválasztott bányában hozzák a felszínre Dél-Afrikában, Botswanában, Namíbiában vagy Kanadában.

Csakis a legjobbaktól

Csupán néhány, a képviselettel megbízott ékszerésznél kaphatók ezek a csodálatos gyémántok, akár ékszerbe foglalva, akár önállóan. Minden egyes gyémántba elrejtettek egy egyedi számot, mely hármas ígéretet jelképez:

-gyönyörű
- ritka
- felelős forrásból származó

Ez a szám szabad szemmel nem látható, de örök garanciát jelent a gyémánt viselője számára.

Mert minden szerelem egyedi

Ahogyan egyediek a Forevermark gyémántjai is. Így hát igazán méltók arra, hogy az életünk legfontosabb és legszebb eseményeinek részesei legyenek és összekötő kapcsot jelképezzenek két ember szíve között. Hiszen a két szív közötti ígéret ott rejtőzik a gyémánt szívében. Az idők végezetéig. Ezeket a gyémántokat büszkeség ajándékozni, viselni és birtokolni. Örökké.

Az esküvői kollekció

A Forevermark esküvői kollekciói megtestesítik mindazt, amit egy életre szóló kötelék során ki szeretnénk fejezni. Ezek az egyedi azonosítóval ellátott gyémántok jelképezik a két ember közötti soha el nem múló szeretetet.

A jegygyűrű kollekciót maguk a szerelmespárok ihlették. Minden stílushoz, minden szerelemhez találnak megfelelő gyűrűt a párok. Az ékszerek mindegyike kézzel készített, egyedi darab, melyben teljes szépségükben ragyognak ezek a különleges gyémántok.

Forevermark Setting

A Forevermark Setting kollekció minden darabja időtlen, jellegzetes kialakítású és mesterien megmunkált. Méltó keretet adnak, mely keretben a gyémántok teljes pompájukban ragyoghatnak, egy egész életen át.

Formavilágát a Forevermark emblémája ihlette. A kollekció a letisztult, klasszikus elegancia tökéletes megtestesítője. A négyágú foglalat szinte bölcsőként öleli körbe a gyémántokat, mely szinte akadálytalanul engedi át a fényt hogy fellobbantsa a gyémánt semmihez sem fogható tüzét.

Forevermark Encordia

Ez a kollekció az örök életre szóló kötelék szimbóluma. A csomók mindig is fontos szerepet töltöttek be az emberiség történelmében.

A kollekció fő motívuma a Herkules-csomó, mely az igaz szerelem csomójaként ismert, hiszen a két egymásba fonódó hurok szétválaszthatatlan, mint a két ember közötti kötelék. Legyen szó barátságról, szerelemről, családon belüli kötődésről, tökéletesen jelképezi az örök összetartozást.

Forevermark Cornerstones

A megingathatatlan szerelem alapgondolata hozta létre. Ez a kollekció a kapcsolatok alapköveit szimbolizálja. Őszinteség, bizalom, tisztelet és megbecsülés. Ez a négy fontos alapkő szimbolizálja az ékszerek négy kecses sarokdíszét. Mindezek egymásba fonódása biztosítja az ígéretet biztosító szilárd támaszt.

A kollekció minden egyes darabja méltó egy kapcsolat megkoronázásához. Klasszikus formaviláguk igazi műalkotássá teszi őket.

A Forevermark örök híve az örök szerelemnek. Akármelyik kollekcióból választ, egy életre szóló csodát kap, mely csodát szerelmével közösen élhetnek meg, életük minden egyes pillanatában.


<< vissza blogba

Időpont-egyeztetés