Évszakok és esküvők | Blog | Gyemantgyuru.hu

Évszakok és esküvők

Ha megtalálod Életed Párját, előbb-utóbb eljön az ideje, hogy összekössétek az életeteket. Hiszen minden nap akkor a legcsodálatosabb, ha a Szerelmeddel kezdődik és Vele is fejeződik be. Annak megkoronázása pedig, hogy egymásra találtatok és egymást választottátok, az esküvőtök. Mert igazán okot ad az ünneplésre, hogy egymást fogjátok szeretni egy egész életen át.


Csillogj, mint a gyémánt Az esküvők, bármikor is tartjuk, csodálatosak tudnak lenni, évszaktól, napszaktól függetlenül. De minden évszaknak megvan a maga varázsa. Vegyük hát sorra őket!

Tavaszi esküvő

Tavasszal minden újjászületik. A hosszú, sötét és hideg tél után újabb esélyt kap a természet és a szívünk, hogy felolvadjon. Ha szabadtéri esküvőben gondolkodunk, nem árt védekezni az esetleges zivatarok elől. Bár a májusi eső aranyat ér, nem biztos, hogy szeretnénk az esküvőnkön fenséges hattyú helyett ázott verébként kinézni.

Ha nyitott ruhát választunk, érdemes egy pelerinnel, kabátkával kiegészíteni azt, mert az esték egészen biztosan hűvösebbek lehetnek még.

Viszont a dekorációban nyugodtan használhatjuk a szezon csodálatos virágait. Az esküvői fotóink is gyönyörűek lesznek a tavasszal virágzó fák és virágok előterében.

Ékszereinket is igazíthatjuk az évszakhoz. Egy csodás, virágmintás nyakék gyönyörű kiegészítője lehet menyasszonyi ruhánknak.

Nyári esküvő

A szertartást ilyenkor nyugodtan tervezhetjük vízpart mellé. Egy tengerparti esküvő igazán csodálatos tud lenni, de gondoljunk rá, hogy a Szeretteink is részt tudjanak venni rajta. Ha van lehetőségünk magunkkal vinni Őket, akkor igazán emlékezetes lesz ez a nap mindenki számára.

De akár itthon is megrendezhetjük vízparton, azonban mindenképpen készüljünk fel a rossz időre is, nehogy elrontsa a napunkat.

A dekoráció szintén magától értetődően a szezon virágaiból állhat össze, melyek kitűnően mutatnak a fényképeken is. Azonban ne hagyjuk ki a tóparti, vagy tengerparti naplementés fotókat, melyek csodás hangulatot kölcsönöznek a képeknek.

Egy csodás, vékony karkötő, gyönyörű kövekkel, tökéletes kiegészítője lehet a menyasszonyi ruhánknak. Hajunkba pedig tehetünk akár apró virágokat, vagy egy csodás, virágmintázatú tiarát is.

Őszi esküvő

Bár az ősz az elmúlást idézi, mégis nagyon meghitt tud lenni. Ilyenkor a legcsodásabb a természet. Olyan színekben pompáznak a fák, amelyeknél szebbet festeni sem lehet. Így hát kitűnő ötlet egy erdő melletti esküvő.

A dekoráció követheti a fák leveleinek árnyalatait. Az arany, a bronz, mind kellően különleges és elegáns ilyenkor. A virágdekorációhoz is használhatunk színes leveleket.

Természetesen ilyenkor már hűvösre tud fordulni az idő, így mindenképpen érdemes benti vacsorában gondolkodni.

Kiegészítőink szintén tükrözhetik az ősz hangulatát. Egy levél alakú fülbevaló kitűnő választásnak bizonyulhat.

Téli esküvő

A tél a szeretet hangulatában telik, a Karácsony közeledtét érezve. Bár odakint minden fagyos és hideg, a szívünk ilyenkor megtelik szeretettel. Így hát egy téli esküvő igazán bensőséges és megható ünnepe annak, amikor két szerelmes élete összefonódik.

A dekoráció lehet üveg, kristály, minden, ami a jeget, a havat idézi. Ezek csodásan fogják tükrözni a fényeket is. Ha kinti programot is tervezünk, mindenképp gondoskodjunk fűtésről, mely a hangulatot is fel tudja forrósítani. Senki nem szeret fázni, így figyeljünk rá, hogy valóban meleg legyen a helyszíneken.

Ékszerként viselhetünk kristályokat, gyémántot, mindent, ami átlátszó és tiszta. Karikagyűrűinket is díszíthetjük apró, ragyogó kövekkel, melyek egész életünkben emlékeztetni fognak minket arra a csodás téli napra, amikor az én és te helyett mi lettünk.Hívjon!