Eljegyezni egy királylányt

Egyáltalán nincs könnyű helyzetben az a férfi, aki azon töri fejét, hogy megkérje kedvese kezét, hiszen a hölgyek többsége kislány kora óta pontosan tudja, hogy milyen gyűrűt képzelt el, amikor felnyitja azt a bizonyos kis bársonydobozt. Na de mit tehetnek az urak, ha szemük fénye igazán hercegnőknek való eljegyzésről álmodik álom eljegyzési gyűrűvel, mint a Katalin hercegnő úját díszítő 18 karátos zafírral és gyémántokkal kirakott közel 550 ezer dollár értékű ékszer, vagy az ünnepelt színésznő Elzabeth Taylor hajdani 33,19 karátos diónyi gyémánttal díszített gyűrűjéről már ne is beszéljünk? Tippjeinkkel olyan gyűrűt tudsz választani szerelmednek, amire nem tud majd nemet mondani!


Inspiráció

gyémánt eljegyzési gyűrűTermészetesen nem szabad azt gondolnod, hogy kedvesed valóban több millió dollárt érő ékszert szeretne tőled, azonban érdemes ezekre a sóhajokra is odafigyelned, hiszen nagyban megkönnyítheti dolgod a tökéletes ékszer kiválasztásánál.

Ha párod szeme könnyes lesz, valahányszor meglát egy képet Blake Lively mesés 2 millió dollárt érő eljegyzési gyűrűjéről, ráadásul a színésznő sármos férje nincs is a képen, akkor biztos lehetsz benne, hogy a különlegesebb formák ragadják meg a figyelmét, hiszen az említett gyémánt ovális alakú. Akárcsak a Beyonce ujjára húzott 18 karátos, smaragd csiszolású gyémánttal díszített platina ékszer, mely minden nemében különleges.

Megfelelő körítés

Ha kedvesed irigykedve nézi a hercegnők és hírességek fényűző eljegyzéseiről szóló híreket, akkor szinte biztos, hogy arra vágyik, hogy saját eljegyzése is igazán különleges legyen. Nem kell a gyűrűnek több palota árával vetekednie, helyette használd kreativitásodat! Kérd meg a kezét egy repülőből kiugorva, vagy forgass akciófilmet a kedvéért, egy biztos, kerüld az unalmas és sablonos ötleteket! Cél a minél váratlanabb meglepetés! Jegygyűrű nagy választékban itt!

Nyomozás indul

Ha kedvesed régóta ábrándozik arról, hogy meg fogod kérni a kezét, akkor szinte biztos, hogy találsz elmentve képeket a tökéletes gyűrűről, ruháról, díszítésről, egyszóval mindenről, amit ő fejben már eltervezett. Egy kis nyomozással meg is szerezheted a képet a számára tökéletes gyűrűről. Ha pedig szíved hölgye magától mutatja meg neked képgyűjteményét az álomesküvőről és eljegyzésről, az bizony egyértelmű jel arra, hogy készen áll kimondani neked az igent, úgyhogy indulhatsz is gyűrűt venni!

Tekintsd meg nagy választékban megtalálható karikagyűrűinket!Hívjon!