Ékszerek téli esküvőkhöz | Blog | Gyemantgyuru.hu

Ékszerek téli esküvőkhöz, jegygyűrű!

Bár úgy tűnhet, hogy mindenki júniusban megy férjhez, egyre többen veszik észre a téli esküvők szépségét is. A megfelelő ékszerekkel tovább fokozhatod az elbűvölő és varázslatos téli esküvőtök hangulatát, és elegáns hercegnőnek érezheted magad.


FĂ©mek

gyémánt jegygyűrűHa a téli csodavilág közepére álmodtátok esküvőtöket, akkor nagyon valószínű, hogy ez a díszítésekben és kiegészítők kiválasztásánál is szerepet játszik. A legtöbb téli esküvő jellemzően hidegebb színárnyalatokban tündököl a hóval borított táj közepén, melyhez a fémek közül mindenképp az ezüst árnyalatok illeszkednek leginkább. A fehérarany ékszerekkel pedig észrevétlen melegséget csempészhetsz megjelenésedbe, anélkül, hogy elrontanád a harmóniát, ugyanis a fehéraranynak sokkal selymesebb és melegebb fénye van az ezüstnél. Így megjelenésed harmóniát, eleganciát és ártatlanságot tükröz majd.

Ha helyenként máshol is megjelennek melegebb tónusok öltözékedben, vagy a dekorációban, nyugodtan választhatsz arany vagy rose gold kiegészítők közül, így az apró meleg árnyalatokkal összhangban harmonizálnak majd.

Ékkövek

A téli álomvilág tökéletes kiegészítője a gyémántok fényjátéka, mely megjelenhet ékszereiden, valamint jégszobrok formájában akár dekorációként is. Ha valamiért mégsem gyémántot választasz menyasszonyi ékszerednek, akkor is érdemes inkább a hűvösebb árnyalatú ékkövekre letenned a voksodat, mint a zafír, az opál, vagy a turmalin zöldes árnyalatai.

Ha pedig a gyöngyök klasszikus eleganciájával szeretnéd megkoronázni megjelenésed, szintén a szürke és kék árnyalatok között érdemes keresned az igazit.

De ha igazán egyedit szeretnél, akkor piros rubinnal is felveheted a csodálatos hófehér ruhát, ezzel igazi vagány csavart adva megjelenésednek.

Milyen fajta ékszereket válassz?

A téli esküvő már önmagában is különleges, azonban egy emlékezetes ékszerrel biztos lehetsz benne, hogy rád szegeződik majd minden szempár. Nem csak fülbevalók és nyakláncok közül választhatsz, de egy különlegesen díszített brossal akár a vállaidat melegítő stólát, vagy pelerint is összekapcsolhatod.

Karikagyűrű ami különlegessé teszi az eljegyzést!Eljegyzési gyűrű nagy választékban, nézd meg most a kínálatunkat!

HĂ­vjon!